Neler Yeni

Ps5 vs pc upgrade vs ps5 pro

bora44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bora aydin
Dostum 6600 sahibiydim ve upgrade ile PS5 Slim arasında kaldım aynı senin gibi. Upgrade tercih ettim çünkü 1.5 sene boyunca Ps'ye özel oyun çıkmayacak, halihazırda çıkmış oyunlarda Pcye gelecek. Ayrıca ekstra olarak PC de steam kütüphanem vardı ama PS5 aldığım takdirde çok pahalı fiyatlardan yeniden kütüphane dizmem gerekecekti. Dizmeyi de geçersek online için bile yıllık bir oyun parası kadar para vermem gerekecekti. Ben de kendime dedim ki bilgisayarı güncelle, online oynama masrafından kaçın, pahalı kütüphaneden kaçın gerekiyorsa da korsan oyna iyice kâr et. Özel oyun çıkmadığı dönemde de performans olarak kafan rahat olsun. Sonra gidip RX 7700XT aldım. Özellikle bütçe olarak bu daha mantıklı bence. Gta 6 konsola özel gelebilir evet ama ona da o zaman bakarız dedim. 1.5 sene boyunca 3-4 oyun oynayacağım makineye 17k bağlamak istemedim
Mantikli karar hocam ama ben yillar yili konsolcuyum gecen nesil param ps5 e yetmeyince mecbur pc almistim icimde bir uhtede var halihazirda cikan eski oyunlari veya ps5-pcde olan ozel oyunlari ust kalitede oynamak istiyorum hocam dualsensi merak ediyorum astro playroom yeni gelecek astro bot filanda merak ettiriyor gta6 yida 1 yil beklemek cok mantikli gelmiyor acikcasi steamde 200 den fazla oyunum var fakat psdede 70-80 oyunlu kutuphane var ps plus deluxe ile birlikte bana uzunca gider tahminimce

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
aynen öyle oyun performansı... kare yükseltme, sanal kare oluşturma teknolojisi... DLSS dün bulunmadı.
doku kalitesi çok daha düşük, adamlar zaten +14 yıldır DLSS gibi bir teknoloji sayesinde rekabetçiler. yarın çıkacak bir oyunla patates olacaklar gibi

Müsait olduğumda fotoğrafını atarım kullandığıma dair arkadaşta var haftada 2-3 akşam toplanıp fifa Spiderman 2 tarzı oyunları oynuyoruz

Aynı görüntü kalitesini yakalayabiliyorsun ayrıca 4k açabiliyor sen aç 6600 ile 4k yı 60 fps ray tracingli ondan sonra konuşalım adamlar 4k oynamak için 4070Ti Super 4080 tarzı kartlar kullanıyorlar
helal olsun 4k açınca bide rt açınca fps gökyüzüne bakarken bile 40'ı görürse, birçok insan rt açıp 4k'da oynarsan fps 30'un altına düşüyor diye şikayetçi. kanıtlarsan fikrimi değiştiririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan
arkadaşlar elimdeki switch oledimi satip ve bir miktar para ekleyip ps5 slim alabilirim her nesil ps konsolu alan biriydim ve sony sevdalisiyim yahut switch ve rx 6600 kartımı satip 4070 super - 7900 gre alip sonrada tüm parçaları satip pcyi baştan assagi dizebilirim oyun fiyatları sorun değil sizce ps5 in vereceği zevk daha mi fazla olur sonuçta yılların pscisiyim ps5 pro beklememe nedenim 40-45 k olabilir diye dusunmem yada paramı dolar yapsam alabilirmiyim pro ne onerirsiniz
Ben ps5 almanızı öneriyorum şu an kullandığınız kart 1080p de çoğu oyunu açabilicek güçte ps tarafında hala oynayabileceginiz inanilmaz guzel özel oyunlar var birazda geleceğe yatirim olarak bakabilirsin gta 6 ilk basta konsollara cikacak mesela iki platformada sahip olmak bence daha avantajli pc tarafinda bissuru hazir sistem cikiyor uyguna ileri bi tarihte degisebilirsiniz ps5 pro konusu bence onun çıkışı en az 1 yil onun içinde beklenmez konsollar çok pahalaniyor ki ps5 pro bence bizim ulkemizde yurtdisi cihazi alinsa bile şu anki ekonomiye gore konusuyorum 30-35 bandindan aşşağıda olucagini sanmiyorum.Iki tarafta de iyi bir sisteme sahibim ps5 im var pc tarafinda 4070 super ama bilgisayarda oynadigim oyunlar daha cok cod cs r6 gibi oyunlar fazlasiyla yetiyor konsolda daha çok spor oyunlari gta tarzi oyunlari oynuyorum konsolda arkadas ortaminiz varsa çok eğlenceli geçiyor vakit.

Mantikli karar hocam ama ben yillar yili konsolcuyum gecen nesil param ps5 e yetmeyince mecbur pc almistim icimde bir uhtede var halihazirda cikan eski oyunlari veya ps5-pcde olan ozel oyunlari ust kalitede oynamak istiyorum hocam dualsensi merak ediyorum astro playroom yeni gelecek astro bot filanda merak ettiriyor gta6 yida 1 yil beklemek cok mantikli gelmiyor acikcasi steamde 200 den fazla oyunum var fakat psdede 70-80 oyunlu kutuphane var ps plus deluxe ile birlikte bana uzunca gider tahminimce
Dostum oyun kütüphanen sıfır değilse ps5 alınabilir bence. Rx 6600 ü satıp ikinci el rx 6700xt bulup + ps5 de alınabilir. 6600'ü 5kya satar 8-8.5kya 6700xt bulabilirsin. Hem pc upgrade hem ps5 olmuş olur

bora44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bora aydin
Dostum oyun kütüphanen sıfır değilse ps5 alınabilir bence. Rx 6600 ü satıp ikinci el rx 6700xt bulup + ps5 de alınabilir. 6600'ü 5kya satar 8-8.5kya 6700xt bulabilirsin. Hem pc upgrade hem ps5 olmuş olur
Gerek yok hocam 6700 xtye ps5 alip parayi dolar yapip ps5 pro cikinca proya gececegim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ps5 almanızı öneriyorum şu an kullandığınız kart 1080p de çoğu oyunu açabilicek güçte ps tarafında hala oynayabileceginiz inanilmaz guzel özel oyunlar var birazda geleceğe yatirim olarak bakabilirsin gta 6 ilk basta konsollara cikacak mesela iki platformada sahip olmak bence daha avantajli pc tarafinda bissuru hazir sistem cikiyor uyguna ileri bi tarihte degisebilirsiniz ps5 pro konusu bence onun çıkışı en az 1 yil onun içinde beklenmez konsollar çok pahalaniyor ki ps5 pro bence bizim ulkemizde yurtdisi cihazi alinsa bile şu anki ekonomiye gore konusuyorum 30-35 bandindan aşşağıda olucagini sanmiyorum.Iki tarafta de iyi bir sisteme sahibim ps5 im var pc tarafinda 4070 super ama bilgisayarda oynadigim oyunlar daha cok cod cs r6 gibi oyunlar fazlasiyla yetiyor konsolda daha çok spor oyunlari gta tarzi oyunlari oynuyorum konsolda arkadas ortaminiz varsa çok eğlenceli geçiyor vakit.
Hocam simdi ps5 alicam yazinda para biriktirip parami dolara aticam pro cikinca ps5 i satip dolarida ekleyip ps5 pro alacagim

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
microsoftun amacı kâr etmek değil sony bitirmek kaliteli oyun çıkarma yarışında sony ile yarışamadı gamepass olayını çıkardı onlarca stüdyo ve oyun hakları satın aldı gamepassi şuandaki seviyesine geliştirdi yarın sony cod size çıkartırım ama sadece gamepass kütüphanesi ile erişebilirsiniz dediğinde sony ne yapabilir microsoft hem gamepass üyeliği satar parayı çıkartır hemde sony sıkıştırır tekrar söylüyorum microsoftun 87 milyar doları çıkarması onlarca sene alacak ama sony uğrattığı zarar buna değecek diye düşünüyorlar yakında sony de yarışa girmek için kütüphanesini açmak zorunda kalacak olay netflix gibi bir yapıya evrilecek cihaz değil servis satacaklar

Game Pass kaliteyi arttırmıyor ki. Bir defa amacı kalite değil, ulaşılabilirlik.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
dostum kabahatini hoş görüyorum, gta 3 demek istedin herhalde. o özellikte bir oyun pc'nin yanında herhangi bir konsolda ancak gta 3 gibi duracaktır saçmalık bu
hmm. Mantıklı ama 2 sene önceden oynamak var işin içinde. 2 senede konsolu satar pc yi yükseltirsin. Sonra da bir daha gömersin bu sefer gerçek gta grafikleri ile

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Fırat divitci
4080 Super ve 7800x3d'li bir sisteme sahibim. Ps5 satın aldım ve pişmanım açıkçası. Ragnarok spiderman 2 ve last of us part 2 için satın almıştım. Ragnarok eylülde geliyor, last of us dizinin 2. sezonu ile gelecek. Bu süreçte de ghost of tshusima geldi, horizon forbidden west geldi. Xbox'un aksine yeni çıkan oyunları direkt ps plusa da eklemiyor. Spiderman 2000tl ragnarok 2000tl. Yeni çıkan oyunlara çıktığı zaman ya 2k vericen ya da 1 sene sonra pc'ye çıkmasını beklicen. PS5 alma bence.

brkyncu_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
BURAK KOYUNCU
İlgilendiği Kategoriler
BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ
Diyorum ya belli başlı anlaşmalar satin alimdan once yapıldığı için o codu xboxa ozel yapma anca birdahaki nesilde gerçekleşir ozamanda oynayanlar düşünür yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim taktiği uygulayabilirsiniz şimdi ps5 alip sonradan satip proya geçersiniz yani elinizde şuan para varsa ps5 i alın kalan paraylada dolar alın rahatta olsun kafaniz hem ps5de akarsiniz hemde proda keyfinizi katlarsiniz
Hocam bende 4070ti li sistem de var ama 4k oyun için pro rahat ettirir diye düşündüğümden bekliyorum. Sürekli pc upgrade etmek pahalıya geliyor. Benim tahminim maks 30 olur ps5 pro

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
Microsoft cod gamepass çıkardığında sony de karşı cevap vermek zorunda kalacak emin ol 1.5-2 senede çıkan oyunlar bir bakmışın ilk etapta 6 ay sonra bir süre sonrada aynı anda çıkmaya başlayacak devir değişti artık kim daha iyi hizmet götürürse parayı da o götürür
Kanka ne kadar saçma dediğin rockstar bile pc ye 1 yıl sonra çıkarıyor oyunları aynı anda çıkması çok zor böyle 3a oyunların , ps oyunlarının 1-2 yıl sonra çıkmanın en büyük nedeni kesinlikle optimizasyon o yüzden hiçbir zaman hikayeli oyunlar aynı anda çıkmıycak zaten ps de açıklama yaptı sadece online oyunları aynı anda çıkarıyorlar. Son olarak ps nin avantajı oyunlar değildir fiyatına göre oynattığı oyunlardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,991
Üyeler
165,098
Son üye
Archeuscaine
Top Bottom