- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mantikli karar hocam ama ben yillar yili konsolcuyum gecen nesil param ps5 e yetmeyince mecbur pc almistim icimde bir uhtede var halihazirda cikan eski oyunlari veya ps5-pcde olan ozel oyunlari ust kalitede oynamak istiyorum hocam dualsensi merak ediyorum astro playroom yeni gelecek astro bot filanda merak ettiriyor gta6 yida 1 yil beklemek cok mantikli gelmiyor acikcasi steamde 200 den fazla oyunum var fakat psdede 70-80 oyunlu kutuphane var ps plus deluxe ile birlikte bana uzunca gider tahminimceDostum 6600 sahibiydim ve upgrade ile PS5 Slim arasında kaldım aynı senin gibi. Upgrade tercih ettim çünkü 1.5 sene boyunca Ps'ye özel oyun çıkmayacak, halihazırda çıkmış oyunlarda Pcye gelecek. Ayrıca ekstra olarak PC de steam kütüphanem vardı ama PS5 aldığım takdirde çok pahalı fiyatlardan yeniden kütüphane dizmem gerekecekti. Dizmeyi de geçersek online için bile yıllık bir oyun parası kadar para vermem gerekecekti. Ben de kendime dedim ki bilgisayarı güncelle, online oynama masrafından kaçın, pahalı kütüphaneden kaçın gerekiyorsa da korsan oyna iyice kâr et. Özel oyun çıkmadığı dönemde de performans olarak kafan rahat olsun. Sonra gidip RX 7700XT aldım. Özellikle bütçe olarak bu daha mantıklı bence. Gta 6 konsola özel gelebilir evet ama ona da o zaman bakarız dedim. 1.5 sene boyunca 3-4 oyun oynayacağım makineye 17k bağlamak istemedim