Psikologa gitmek istiyorum?

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
270
Psikologa gitmek istiyorum ama sicilimde gözükür mü yani sağlık geçmişinde falan

gitmek yüksek ihtimal hayır. ama ilaç alırsan duruma göre. kesin konuşmak istemem ama bende sormuştum ehliyet için. zaten ilaçlarda sürüş vakti kullanmayın diyor, yani sorun teşkil etmez demişlerdi. ama msüde sorun oluyormuş galiba. muhtemelen çoğu işyeri de dikkat ediyodur. dikkat eksikliği vs de olsa o hap sistemde görünüyorsa gerisini incelemeden reddederler diye düşünüyorum.

Neye göre hayır. Sicilinde %1000000 gözükür. İlerde asker polis olmak isterse veya benzeri bir işe girmek isterse karşısına çıkar direk elenir.
KVKK diye bir şey var dostum benim ilaç alırsan tabi o gözükür.

Normal gidersen ve ilaç yazmazsa sıkıntı çıkmaz. Eğer ilaç yazarsa sıkıntı yaşarsın.

Psikolojisinde gram sıkıntı olan adamı polisliğe ve ona benzer işlerde çalışamaz. O gözükür mü bilmiyorum ama gözükürse almak istemeyebilirler
Onlar baya ileri büyük şeyler şizofreni gibi falan yoksa herkesin psikolojik sorunu olur yani kimse 4 4 lük değil

Psikologa gitmek istiyorum ama sicilimde gözükür mü yani sağlık geçmişinde falan
Devlete gidersen gözükür eğer doktor sana ilaç yazarsa ve sen bunu eczaneden alırsan ileride bir ehliyet bile almak için sağlık raporu almaya gittiğinde seni psikiyatriye yönlendirir doktor geçmişini dinler daha sonra psikolog'a yönlendirir o sana bir kaç soru sorar işte yırtıcı kuş türleri, bir ev yapmak için neler gereklidir tarzı geçersen ehliyet sağlık raporunu alırsın

Özele bile gitsen ilacı aldıktan sonra sistemde gözükür

Herkes ilaç alırsan gözükür sakın gitme cart curt demiş kimse de sormamış dostum senin derdin ne kim seni üzdü diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,643
Üyeler
186,921
Son üye
BABUŞ1
Geri