Hayır.Psikologa gitmek istiyorum ama sicilimde gözükür mü yani sağlık geçmişinde falan
Dün bir konuda sicilde göründüğünü ve sırf bu yüzden işe alınma sürecinde red yediğini yazmıştı birisi.Psikologa gitmek istiyorum ama sicilimde gözükür mü yani sağlık geçmişinde falan
Neye göre hayır. Sicilinde %1000000 gözükür. İlerde asker polis olmak isterse veya benzeri bir işe girmek isterse karşısına çıkar direk elenir.Hayır.
KVKK diye bir şey var dostum benim ilaç alırsan tabi o gözükür.Neye göre hayır. Sicilinde %1000000 gözükür. İlerde asker polis olmak isterse veya benzeri bir işe girmek isterse karşısına çıkar direk elenir.
Psikolojisinde gram sıkıntı olan adamı polisliğe ve ona benzer işlerde çalışamaz. O gözükür mü bilmiyorum ama gözükürse almak istemeyebilirlerSuç işlemiyosunki psikoloğa gidiyorsun gayet normal ne alakası var
Onlar baya ileri büyük şeyler şizofreni gibi falan yoksa herkesin psikolojik sorunu olur yani kimse 4 4 lük değilPsikolojisinde gram sıkıntı olan adamı polisliğe ve ona benzer işlerde çalışamaz. O gözükür mü bilmiyorum ama gözükürse almak istemeyebilirler
Devlete gidersen gözükür eğer doktor sana ilaç yazarsa ve sen bunu eczaneden alırsan ileride bir ehliyet bile almak için sağlık raporu almaya gittiğinde seni psikiyatriye yönlendirir doktor geçmişini dinler daha sonra psikolog'a yönlendirir o sana bir kaç soru sorar işte yırtıcı kuş türleri, bir ev yapmak için neler gereklidir tarzı geçersen ehliyet sağlık raporunu alırsınPsikologa gitmek istiyorum ama sicilimde gözükür mü yani sağlık geçmişinde falan