Yardım Psu da 24 pin in biri eksik acil yardım

mrhamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlar kasamı toplarken delipin boş olduğunu farkettim böyle olması normal mi

Ve 24 pin tam oturmuyor giriş yerine tırnağı takamadım fazla geç uygulamaktan da kaçınıyorum ne yapmalıyım aralık kalsa olur mu

Ekler

• IMG_8265.webp
    IMG_8265.webp
    283.3 KB · Hit: 35
  • IMG_8270.webp
    IMG_8270.webp
    910.1 KB · Hit: 34
O pinde ki boşluk normal. Aslında kolayca çıkmıyorsa takılmış demektir. Ama evet attığın fotoda biraz daha bastırmak gerek gibi. Bende de biraz açıklık vardı bu kadar mıydı emin değilim.
Bende am5 geçtim kendim takayım dedim hem çıkarması hem takması dert.

Son düzenleme:
1 pin eksik mevzusu normali o öyle olması gerek zaten. Montaja gelecek olursak biraz daha bastırman lazım dikkatlice.

Valla anam ağladı arkadaşa katılıyorum çok dertli kabloları tak tak bitiremedim yanlış kablo takarsam kısa devre yapmaz değil mi anakart

Valla anam ağladı arkadaşa katılıyorum çok dertli kabloları tak tak bitiremedim yanlış kablo takarsam kısa devre yapmaz değil mi anakart
Doğru tak da sen . Dağınıklığa gelmez bu toplama işi bence yorgun falan isen sabah uğraş .

Doğru tak da sen . Dağınıklığa gelmez bu toplama işi bence yorgun falan isen sabah uğraş .
Hocam yaptım ancak sistem çalışmıyorum sadece kule tipinin dijital ekranı yanıyor onun harici fan dönmesi veya arg ışıklar gelmiyor şuan sistemde depolama birimi ve ekran kartı yok o yüzden olabilir mi

Hocam yaptım ancak sistem çalışmıyorum sadece kule tipinin dijital ekranı yanıyor onun harici fan dönmesi veya arg ışıklar gelmiyor şuan sistemde depolama birimi ve ekran kartı yok o yüzden olabilir mi
Rgb LED kablosunu anakarta bağladıysan fanların RGB si yanması gerek . Ayrıca CPU fan kablosunu da anakarta bağladıysan ve PSU yu güç anakart güç girişlerini bağladıysan en azından RGB lerin yanıp fanların dönmesi gerek . Kontrolcün varsa RGB leri kontrolcüye bağlaman gerek .

Rgb LED kablosunu anakarta bağladıysan fanların RGB si yanması gerek . Ayrıca CPU fan kablosunu da anakarta bağladıysan ve PSU yu güç anakart güç girişlerini bağladıysan en azından RGB lerin yanıp fanların dönmesi gerek . Kontrolcün varsa RGB leri kontrolcüye bağlaman gerek .
Yaptım hocam da yanlış yeremi taktım acaba şimdi daha detaylı bi video izleyip yapacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,208
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri