Neler Yeni

Psu dan Çok Fazla Ses Gelmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muratcan
Merhaba Dostlarım, kendi kullanmakta olduğum Asus'un 400 Watt lık bir Psu'su var elimde ancak Psu dan Ciddi Anlamda Çok Fazla Ses geliyor Psu da sadece arka tarafa bakan 8 cm bir fan bulunuyor bazı İnternet sitelerinde bu fanın değişmesi gerektiğini okudum sizecede sorun bu mu?

Muhtemelen güç kaynağın sisteme yetersiz geliyordur, fazla tozluda olabilir çabuk ısınıp ses çıkartır.

LEVONS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serhat parmak
CW olabilir bobin sorunu ince cızzzz diye bir ses o bendede var ama çok duyulmuyo nasıl geçer bilmiyorum

Erhan_78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Erhan Gürleyik
Fanını temizlersen azalır ses

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre Çalışkan
eğer pc ni uzun süredir kullanıyorsan ya vaadini doldurmuştur yada içine toz kaçmiştir fanını felan değiştirmene gerek yok diye bilirim birde sesin kesin psu dan geldiğine eminmisin aynı sıkıntı bende de olmuştu bende psu dan geliyor sanmıştım fakat egzos fandan geliyormuş.

Emre Baş

80+ Gold
Fan yapraklarında kırık olabilir yada çok fazla tozlanmıştır

MintáxGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Polat
Benim Pc'min PSU'sunda 8cm lik bir fan vardı motoru sıkıntılıydı galiba değiştirdim şimdi sıkıntısız çalışıyor. Bir bak bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Emin Demiok
Instagram
eminwitwicky
eğer pc ni uzun süredir kullanıyorsan ya vaadini doldurmuştur yada içine toz kaçmiştir fanını felan değiştirmene gerek yok diye bilirim birde sesin kesin psu dan geldiğine eminmisin aynı sıkıntı bende de olmuştu bende psu dan geliyor sanmıştım fakat egzos fandan geliyormuş.
reis ben temizliğini düzenli yapıyorum ama malum eski olunca yine ses geliyor :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muratcan
Muhtemelen güç kaynağın sisteme yetersiz geliyordur, fazla tozluda olabilir çabuk ısınıp ses çıkartır.
Hocam Sisteme yetersiz gelemez ısınma vs yok ilk açıldığı andan itibaren uçak motoru sesi veriyor YouTube üzerinde 1 2 videoda aynı sesi veriyor arkada bulunan 8 cm fanı değiştirdiği zaman ses kesiliyor diye gördüm

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
Psu sistemi besleyemiyor olabilir yada biraz temizliğe ihtiyacı vardır. ✅

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muratcan
Psu sistemi besleyemiyor olabilir yada biraz temizliğe ihtiyacı vardır. ✅
Hocam 400 Watt 80 plus değil ama sistem de max 220 240 Watt civarı çekiyor zaten Pc uyku moduna aldığımda Psu fanı dönmeyi bırakıyor ses kesiliyor

Top Bottom