Neler Yeni

PSU ların zaman geçtikçe verdikleri güç, verimlilik düşer mi?

Son 2 3 seneye kadar FSP önereni görmedim dostum. Eski olması bir şeyi değiştirmiyor. Yabancı sitelerde forumlarda patır patır Corsair, Cooler Master, Asus öneriliyor. Ekonomi sınıfı diye kaliteden kısmak istemiyorum.
Yabancı kaynakların hiçbirinde bu markaların önerildiğini görmedim genelde. SeaSonic, SilverStone, Enermax, EVGA, Superflower, Be Quiet, Sharkoon gibi güzel markalar varken yabancılar markaya para kaptırmaz.

Hawkz

80+ Bronze
Yabancı kaynakların hiçbirinde bu markaların önerildiğini görmedim genelde. SeaSonic, SilverStone, Enermax, EVGA, Superflower, Be Quiet, Sharkoon gibi güzel markalar varken yabancılar markaya para kaptırmaz.
Bu saydığın markalar FSP'de dahil bu kadar iyi ürünler olsaydı en ön planda bunlar satılırdı :D Demek ki bir handikapları var ki benim saydığım markalar kadar satmıyorlar.

Bu saydığın markalar FSP'de dahil bu kadar iyi ürünler olsaydı en ön planda bunlar satılırdı :D Demek ki bir handikapları var ki benim saydığım markalar kadar satmıyorlar.
Türkiye'de satılmamasının sebebi pahalı olması ve kimsenin almaması. Yurtdışında çatır çatır satıyor bu markalar. Orada PowerBoost gibi markalara kimse sistem emanet etmiyor.

Hawkz

80+ Bronze
Türkiye'de satılmamasının sebebi pahalı olması ve kimsenin almaması. Yurtdışında çatır çatır satıyor bu markalar. Orada PowerBoost gibi markalara kimse sistem emanet etmiyor.
Fark ettiysen ben PowerBoost falan demedim. PowerBoost neyse saydığın markalarda benim için odur dedim.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Buyrun tier a'da kaç tane modeli var bakın. Ayrıca yurtdışında FSP'de çatır çutur öneriliyor merak etmeyin.

Hawkz

80+ Bronze
Buyrun tier a'da kaç tane modeli var bakın. Ayrıca yurtdışında FSP'de çatır çutur öneriliyor merak etmeyin.
Tamam arkadaşlar. FSP>her şey. FSP adamdır.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Seasonic'e böyle diyorsan hiçbir şey bilmiyorsundur dostum. Çünkü o saydığın markaların %90'ına güç kaynağını Seasonic üretiyor ve markalar üstüne logo basıyor. :)
Ama Türkiye'de yok (!)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Olm yılların markasını PowerBoost ile bir tuttu ya. :D
Ne diyeyim boş ver geç. Konuyu kirletmeye gerek yok. İsteyen konuyu açar herkese sorar kanıtını ortaya koyar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dayı ananıza küfür etsem bu kadar savunmazsınız bırakın bu işleri vallahi bak :D Salın insanları. Ne almak istiyorlarsa onu alsınlar. Küfür yiyince admin nerdesin oluyor sonra. Hadi işinize
Elhamdülillah kaynak olmayan bir şeyi ortaya atıp sizin gibi cahil gururu yapmadım.

Top Bottom