PSU Traktör gibi çalışıyor

RioSpain

80+
Reaksiyon skoru
2
Çıkan aşırı sesten dolayı dün bilgisayarımı temizledim.Ses normal fanlardan değil de psu dan geliyordu. Onun da içini açıp temizledim fanını geri taktım ama hala aynı oranda ses geliyor.Arada bir aşırı sesli, traktör çalışıyor gibi arada da sessiz oluyor nedenini anlamadım yeni fan mı almam gerekir ne yapmam gerekir?

Çıkan aşırı sesten dolayı dün bilgisayarımı temizledim.Ses normal fanlardan değil de PSU dan geliyordu. Onun da içini açıp temizledim fanını geri taktım ama hala aynı oranda ses geliyor.Arada bir aşırı sesli, traktör çalışıyor gibi arada da sessiz oluyor nedenini anlamadım yeni fan mı almam gerekir ne yapmam gerekir?
Belki de traktör PSU gibi çalışıyodur bilemeyiz...
Bu arada ciddi bir sorun olabilir bu ben kullanmaya devam etmenizi bile önermem hangi PSU marka model belirtir misiniz?

Power Boost'un ATX 12V V2.31 350W yazıyor kutusunda aslında bayadır bu şekilde sesli kullanıyordum kasa içi fanlarından geliyor diye çok önemsemiyordum temizlediğimde psudan geldiğini farkettim 3 aydır felan yaklaşık bu şekilde kullandım

Power Boost'un ATX 12V V2.31 350W yazıyor kutusunda aslında bayadır bu şekilde sesli kullanıyordum kasa içi fanlarından geliyor diye çok önemsemiyordum temizlediğimde psudan geldiğini farkettim 3 aydır felan yaklaşık bu şekilde kullandım
Aynı sıkıntı bendede mevcut,ama kasanın fanında olanı nasıl çözdün

Geri