Çözüldü✓ PSU ve kasa önerisi

Mchules

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
Sinerjiden iki hafta önce hazır bir sistem aldım fakat psu yetersiz geldi hatta bazı oyunlarda pc ran into some trouble diyip kapanıp açılıyor direk kernel power hatası alıyorum.
Bu yüzden kasayı ve PSU yu değiştirmek istiyorum bütçe biraz kısıtlı öncelikle sistem özelliklerim:

Ekran kartı: Gigabyte RTX 5070
Anakart: Gigabyte b650m s2h
İşlemci AMD Ryzen 5 9500f
Ram: Patriot Viper 16gb ddr5 6000mhz cl30 ram
SSD: Kingston NV3 SNV3S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD
Kasa+PSU: Ocypus c50 kasa + ocypus 650w white sertifika psu

Adaylarım :

1- Kasada 7 fan olması ve psu ile birlikte gelmesi büyük bir artı ve fiyat olarakda çok uygun ama psu kalitesini bilmiyorum.
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...50-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1379755964.html

2- MSI MAG PANO kasa + msi gen 5 850w gold PSU fiyat çok nerdeyse 2 katı ama kaliteli markalar.

3- MSI MAG FORGE fiyat olarak en ucuzu tek sıkıntısı 750w bronze olması ve birkaç yorumda psu dan çok ses geldiği vs yazılmıs diğerlerine göre görünüş olarak da kötü

Bütün önerilere açığım. PSU da kasayı almadan önce çok dikkat etmedim ya da önem vermedim ama bu kadar para verdigim sistemde kısa bir süre oyun oynamak da yoruyor
Bütçe toplam 15k ama bütçe içine asus tuf gaming 240hz monitörde dahil.

Hocam psuyu kaliteli bir şey alman iyi olur. Kasada ne istersen artık ama lianli v100r öneririm

psu olarak bunu al, 7000tl taş gibi psu
bütçe varsa kasa olarak bunu alabilirsin.
o ikiliyi zorlayacağım ya üstüne biraz daha koyup olmadı monitörde almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

thermaltake toughpower serisini öneririm

o bütçeyi biraz aşıyor ya kasa ve psu max 10k falan çıkabilirim gibi eski pc mi satıyorum 15k falan gelirse kasa psu ve monitör almaya çalışıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bütçeme biraz daha uygun teşekkürler.

Geri