falan filan inter milan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 723
9070xt’de stabillik için sağlam bir en az 750w şart, 3x8pini 3 ayrı kablodan verebilmeye calisin.
Durumları iyiyse, model de iyiyse olur. Yine garanti veremem, daha iyi bir psu sadece ihtimalleri düşürür. Evin tesisatı nasıl?Bpab750 diye geçiyor bitfenix marka psuymjs dışında monster yazıyor ama modeli yazınca bitfenix çıkıyor kasa zagen bitfenixti bu psuyla 8+8+8 9070xt besleyebilirmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çoğaltıcı taksam olmaz mı
Çok pahalı ekran kartına çok verdim param kalmadı 3bin falan Max verebilirim ikinci el falan da olur sahibindende 2 bine falan 850w psular oluyor alınmaz mi
Bu psuda 8+8 giriş var birtane çoğaltıcı ile sorun olurmu hocam cevap alamadımDurumları iyiyse, model de iyiyse olur. Yine garanti veremem, daha iyi bir psu sadece ihtimalleri düşürür. Evin tesisatı nasıl?
Attığım A tier psu idi. Bir bakayım modüler olmasada iyi bir şeyler var mı.
Hocam, garanti veremem, olabilirde, olmayadabilirde, zaten bizi de şüphe öldürüyor.Bu psuda 8+8 giriş var birtane çoğaltıcı ile sorun olurmu hocam cevap alamadım
Bir süre idare ederim o zaman siz PSU buldunuz muHocam, garanti veremem, olabilirde, olmayadabilirde, zaten bizi de şüphe öldürüyor.Çalışır ama*sağlıklı" çalışır mı orası muamma
Gameforce gibi markaların 2000 e var alınmaz mi bütçem kısıtlıHocam, garanti veremem, olabilirde, olmayadabilirde, zaten bizi de şüphe öldürüyor.Çalışır ama*sağlıklı" çalışır mı orası muamma
Yok hocam ya fason markalar, Frisby, Gameforce, power, Rampage fln incelemeleri bile yoktur.Bir süre idare ederim o zaman siz PSU buldunuz mu
Gameforce gibi markaların 2000 e var alınmaz mi bütçem kısıtlı
Rajintek olabilir 8+8+8 girişi vardır değil miŞu olabilir hocam, içime sindi B tier.
Corsair var ama üsteki bitfenix daha iyi. https://www.akakce.com/power-supply...750-cp-9020279-eu-750-w-fiyati,570457703.html
Şunu araştırıp iyiyse bu da alınabilir ; https://www.akakce.com/power-supply...r30b00037-gen5-1-850-w-fiyati,1186430164.html
Yok hocam ya fason markalar, Frisby, Gameforce, power, Rampage fln incelemeleri bile yoktur.
Bir arkadaş benden daha çok takip ediyor belki bu bulduklarımdan daha iyi bir şey önerir. @yusuf7878
9070XT'nin hangi modelini alıyorsunuz hocam?Rajintek olabilir 8+8+8 girişi vardır değil mi
pphire pulse yada gigabyte gaming oc sizce hangisiCratos A tier, Lite de hafif olaraken kötü B+ fln olsa 850w olarak çok güzel olur.
9070XT'nin hangi modelini alıyorsunuz hocam?
Red Devil mi?
Ben birtane ikinci el model buldum 3 8 girişi de var pcie PSU sorunu kalmadı ama sizce hangi ekran kartı modelini alayim2 x 8 pin var birde 12vhpwr. Ne yazik ki 3 tane 8 pin yok.
Xpg de de yok![]()
Sapphire alsam PSU değişmeme gerek kalmaz dimi bu besler miSapphire 2 x8 pin, gaming oc 3x8pin. Sırf şu an kablo yüzünden Sapphire derim, gece gece düşünemedim
Gaming OC daha iyi diye düşünüyorum, ona da bakayım.