borsakaplanı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 38
5070im vardı 16 pin girişi bulunuyordu şimdi rx 9070xt gigabyte alcam 8 8 8 üc girişi var nasıl takıcam anlamadım
PSU ne?5070im vardı 16 pin girişi bulunuyordu şimdi rx 9070xt gigabyte alcam 8 8 8 üc girişi var nasıl takıcam anlamadım
Monster abra bir PSU birfenix ceto premium kasadan kalma 750w psuPsu ne ki![]()
Psu ne ki![]()
Çoklayıcı olmaz mıolmaz
Evet fotoğraf atayım mımonster abra psu mu![]()
atin bakalım biEvet fotoğraf atayım mı
atin bakalım bi
Bpab750 diye geçiyor bitfenix marka psuymjs dışında monster yazıyor ama modeli yazınca bitfenix çıkıyor kasa zagen bitfenixti bu psuyla 8+8+8 9070xt besleyebilirmiyimMonster sessizce piyasaya girmiş ben bilmiyordumbu bir de yeni bir şey de değil? Demek ki Hawk, Monster'e özenmiş
![]()
Çoğaltıcı taksam olmaz mıMonster sessizce piyasaya girmiş ben bilmiyordumbu bir de yeni bir şey de değil? Demek ki Hawk, Monster'e özenmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8 + 8 ile de çalışır da sorun olur ve 9070xt sonuçta üst düzey bir gpu, güzel bir psu alırsan daha iyi olur hocam. Masraf olacak ama yapacak bir şey yok. Temizinden 850w al, sanırım yine en ucuz Raijintek Cratos'dur.
Çok pahalı ekran kartına çok verdim param kalmadı 3bin falan Max verebilirim ikinci el falan da olur sahibindende 2 bine falan 850w psular oluyor alınmaz miMonster sessizce piyasaya girmiş ben bilmiyordumbu bir de yeni bir şey de değil? Demek ki Hawk, Monster'e özenmiş
8 + 8 ile de çalışır da sorun olur ve 9070xt sonuçta üst düzey bir gpu, güzel bir psu alırsan daha iyi olur hocam. Masraf olacak ama yapacak bir şey yok. Temizinden 850w al, sanırım yine en ucuz Raijintek Cratos'dur.
750w da yeter ama kablo olayına bir şey diyemiyeceğim. Tek kablo sıkıntılı, her girişe ayrı kablo takılması öneriliyor. Tek kabloda 2 8 pin bile önerilmiyor.Bpab750 diye geçiyor bitfenix marka psuymjs dışında monster yazıyor ama modeli yazınca bitfenix çıkıyor kasa zagen bitfenixti bu psuyla 8+8+8 9070xt besleyebilirmiyim
Çoğaltıcı taksam olmaz mı