Psuda 8 8 8 pin girişi yok

borsakaplanı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
38
5070im vardı 16 pin girişi bulunuyordu şimdi rx 9070xt gigabyte alcam 8 8 8 üc girişi var nasıl takıcam anlamadım

5070im vardı 16 pin girişi bulunuyordu şimdi rx 9070xt gigabyte alcam 8 8 8 üc girişi var nasıl takıcam anlamadım
PSU ne?
Sadece giriş değil, kablo da yoktur muhtemelen. PSU değiştireceksin mecbur

olmaz

Çoklayıcı çıkmadı mı ekran kartından

Psu ne ki 🤣

Ekler

• 1000032769.webp
    1000032769.webp
    519.8 KB · Hit: 16
Monster sessizce piyasaya girmiş ben bilmiyordum😂 bu bir de yeni bir şey de değil? Demek ki Hawk, Monster'e özenmiş🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 + 8 ile de çalışır da sorun olur ve 9070xt sonuçta üst düzey bir gpu, güzel bir psu alırsan daha iyi olur hocam. Masraf olacak ama yapacak bir şey yok. Temizinden 850w al, sanırım yine en ucuz Raijintek Cratos'dur.

Monster sessizce piyasaya girmiş ben bilmiyordum😂 bu bir de yeni bir şey de değil? Demek ki Hawk, Monster'e özenmiş🤣
Bpab750 diye geçiyor bitfenix marka psuymjs dışında monster yazıyor ama modeli yazınca bitfenix çıkıyor kasa zagen bitfenixti bu psuyla 8+8+8 9070xt besleyebilirmiyim

8 + 8 ile de çalışır da sorun olur ve 9070xt sonuçta üst düzey bir gpu, güzel bir psu alırsan daha iyi olur hocam. Masraf olacak ama yapacak bir şey yok. Temizinden 850w al, sanırım yine en ucuz Raijintek Cratos'dur.
Çoğaltıcı taksam olmaz mı

Çok pahalı ekran kartına çok verdim param kalmadı 3bin falan Max verebilirim ikinci el falan da olur sahibindende 2 bine falan 850w psular oluyor alınmaz mi

Bpab750 diye geçiyor bitfenix marka psuymjs dışında monster yazıyor ama modeli yazınca bitfenix çıkıyor kasa zagen bitfenixti bu psuyla 8+8+8 9070xt besleyebilirmiyim

Çoğaltıcı taksam olmaz mı
750w da yeter ama kablo olayına bir şey diyemiyeceğim. Tek kablo sıkıntılı, her girişe ayrı kablo takılması öneriliyor. Tek kabloda 2 8 pin bile önerilmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,997
Üyeler
186,702
Son üye
bur4kk1l1c
Geri