FOXN FOR WİN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,156
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Upupupupup
Hayır bir şey olmaz, heralde içindeki biriken elektiriği atıyordu bu yöntem. Simdi pc açılıyor mu?Alıntıyı görüntülearkadaşlar merhaba daha geçenlerde bilgisayarcıya götürdüm pc yi anakart slotu yanmıştı pcyi açtı ekran gelmedi bu düğmeden kapatti pc yi ondan sonra bütün fişler çekildikten 7 dk sonra 3 kere falan düğmeye bi aşağıya bi yukarı yaptı ama kablo takılı değildi yaparken sizce bişey olur mu psum xpg pylon 550w
Upupupupup
Anakartı bekliyorumHayır bir şey olmaz, heralde içindeki biriken elektiriği atıyordu bu yöntem. Simdi pc açılıyor mu?
Şey korkuttu beni hani fişleri çektikten sonra 3 kere baştıyaSanmıyorum
Bir şey olmaz korkma.Anakartı bekliyorum
Şey korkuttu beni hani fişleri çektikten sonra 3 kere baştıya
Peki şuan hangi tarafta duruyor açık mı kapalı mı veya bide bilgisayar siyah ekrandı bilgisayarcıda ama bu düğmeden kapattı sizceBir şey olmaz korkma.
Şimdi kapalı, 0 kapalı 1 açık oluyor,alt kapalı üst açık oluyor.Peki şuan hangi tarafta duruyor açık mı kapalı mı veya bide bilgisayar siyah ekrandı bilgisayarcıda ama bu düğmeden kapattı sizce
Anladım yani bi sıkıntı çıkmaz diyosunuz peki bilgisayarcı bu düğmeden kapattı pc yi sıkıntı olurmu yani ekran açılmayınca tıkladı buna kapattı bide şuanlık kapalı mı kalsınŞimdi kapalı, 0 kapalı 1 açık oluyor,alt kapalı üst açık oluyor.
Sıkıntı olmaz ve şuanlık kapalı kalsın, ayrıca ben her gün kapatıp açıyorum.Anladım yani bi sıkıntı çıkmaz diyosunuz peki bilgisayarcı bu düğmeden kapattı pc yi sıkıntı olurmu yani ekran açılmayınca tıkladı buna kapattı bide şuanlık kapalı mı kalsın
Bence bilgisayar açıkken ordan kapatma yani reisSıkıntı olmaz ve şuanlık kapalı kalsın, ayrıca ben her gün kapatıp açıyorum.
Açıkken değil kapalıyken kapatıyorum çünkü gece kulaklığın ve mousenin ışığı rahatsız ediyor.Bence bilgisayar açıkken ordan kapatma yani reis
Anladım bende herşeyi kapattıktan sonra prizdeki düğmeden kapatıyorumAçıkken değil kapalıyken kapatıyorum çünkü gece kulaklığın ve mousenin ışığı rahatsız ediyor.
Psunun düğmesini kapatıyorsun demi ?Anladım bende herşeyi kapattıktan sonra prizdeki düğmeden kapatıyorum