PUBG 1000DAYS GİBİ SMOOTH GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM

işleme ölçeği gibi bir ayar olması gerekli hocam tam hatırlamıyorum onu en sona getirdiğinizde kalite baya artıyor

hocam işleme ölçeği 120 son oluyor ve 120 de bende de ama hala aynı
çözünürlükten olabilir hocam birde ekran kartı nvidia ise nvidia denetim masaından grafik ayarları kısmını performansta ise kaliteye çekin

Youtubede en iyi ayarlar için video vardır muhakkak. Orayı kontrol etmeni öneririm
hocam bakmadığım video kalmadı ondan buraya yazıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çözünürlükten olabilir hocam birde ekran kartı nvidia ise nvidia denetim masaından grafik ayarları kısmını performansta ise kaliteye çekin
1000dayste o performansta ve çok güzel görüntü alıyor ben neden alamıyorum evet ekran kartı rtx 4070

hocam bakmadığım video kalmadı ondan buraya yazıyorum

1000dayste o performansta ve çok güzel görüntü alıyor ben neden alamıyorum evet ekran kartı rtx 4070
kaliteye çekin hocam

Ekler

• resim_2023-09-25_220440281.png
    resim_2023-09-25_220440281.png
    2.2 MB · Hit: 166
Son düzenleme:
hocam onda performansta ve çok güzel görüntü alıyor ama ben d öyle deneyeyim bakalım

@M-Q^GÖKTÜRK kaliteye çektim şuan oyun bu şekilde bir sorun yok mu sence de ?
sıkıntı var hocam ayarlar kesin en yüksektemi ?

hocam işleme ölçeği 120 de doku ve kenar yumuşatma yüksekte diğerleri düşükte oyun içi ayarları bu şekilde
nvidia ayarları ise yapılı ve söylediğin gibi kaliteye çektim bu şekilde çamur gibi
hepsini en yükseğe alıp denermisiniz hocam bir sıkıntı var ama tam anlayamadım neden olduğunu sıkıntı yok gibi görünüyor kağıt üstünde

Geri