PUBG Mobile oynayamıyorum.

dostum maçların çekişmeli geçtiği falan yoktu o dönemler geçeli çok oldu her maç pusucular vardı Steam PUBG de optimizasyon özürlüsü hileci kaynayan bir oyun Steam PUBG veya PUBG mobile ı çekişmeli diye savunma cihazı iyi olan kişilerde öyle gözü kapalı adam vuramıyor öyle istersen 120fps ol karşındaki adam 30fps olsun jiroskop olsun olmasın eli kolu tutuyorsa hoşaf eder
Oyun device to win oyunu haberin yok sanırsam biz eski scrim ciyiz biliyoruz az buçuk siz ranked atarken sezon 9 10 da biz sc kasıyoduk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çokta önemli bir oyun değil fazla kasma parmak meselesine gelince 4le 3 parmak arasında pek fark yok ben baya oynadım zamanında 3 parmakla ilk başta zor gelir ama zor gelsede eskisinden kötü oynasanda alıştır elini elbet olacak hassasiyet ayarlarını ona göre yap jiroskop kesinlikle olmalı bu oyunun yüzde 50 si jiroskop yani aslında çok kolay basit bir oyun
3 parmakla 4 parmak arasında hızlı peek avantaj farkı var çok rahat nasıl yok?

Oyun device to win oyunu haberin yok sanırsam biz eski scrim ciyiz biliyoruz az buçuk siz ranked atarken sezon 9 10 da biz sc kasıyoduk

dostum benim sabit 60fps ve sabit 120fps cihazın arasında internet farkı yoksa iyi olan alır

ben normalde emülatörden oynuyorum ama arada mobil girdiğim için random aklımda kalacak şekilde tuşları koydum zaten biraz oynayınca elin alışır

hocam jiroskoplu 4/5 parmak hassasiyet var mı arada telefondan giriyorum oyunun en çok kullanılanı seçiyorum mecburi normalde pc için olan ayarlar var
Telefon için önerilenleri kullanabilirsin orta ayar gayet başarılı bende eskiden onu kullanıyordum 2 sene önce tablete geçince hassasiyeti değiştim cihaza özel olan hassasiyeti ayarlamıştım

Valla istediğin kadar kendini kandır bu oyun öyle pek aime peeklemeye bakan oyun değil haritayı çok iyi bilecen nerede duracağını bilecen safezone sırtını dayayacan ilerleyecen. Yoksa uzaktan kim önce peeklemis kim geç peeklemis önemi yok awm hariç hiçbir silah tek atmıyor oda yanlış hatirlamiyorsam 3 seviye yelege tek atamıyor. Fazla parmak elbette bir avantaj 10 parmakla oynayan adam her zaman 9 parmağa göre avantajlidir ama arada öyle abartacagin kadar fark yok 3 parmak bu oyunun bence ideali yani gerekli olan bu. 4. Parmakta ekstra olarak silahı daha iyi tutabilirsin sekmesini engellersin uzak sprey atarken

Vaybe hala oynayan var pubg mobile.🙂isterseniz benim klanım var 10sv bşrkaç oyuncu harici oyuna girmeyenlerle dolu forumdaki oynayan kişiler gelsin öncelikli olarak wow vs. Atarız eğlencesine takılırız.

Jiroskop hiç kullanmadim hayatımda o kadar önemli mi?

motor becerisiyle alakalı bu genel olarak. benim de motor becerilerim zayıf küçüklüğümden beri fps rekabetçi oyunlarda aim olarak pek iyiyim diyemem ama kendine rahat gelen şekilde oynayıp oyun bilgini arttırırsan daha iyi oynayacak hale gelirsin. illa 4 parmak oynayım şu hassasiyetle oynayım diye bir şey yok oyun ayarları kişiye rahat gelen şekilde olmalıdır bence

300 maç arena at ama pusmadan try hard ( önemseyerek ve çabalayarak oyna ) tuşlara hızlı basmaya çalışma. Önceliğin ateş ve dürbün açma tuşunu parmağına göre en iyi şekilde ayarlaman. Tablet yada telefon fark etmez. Joystik, ateş etme ve dürbün sadece bu 3 lüyü kullan öncelikle artık alıştıktan sonra sağa sola peek tuşlarını parmağına göre ayarla genellikle dürbün altında baş parmakla kullanırlar. 4 parmak için söylüyorum bunları. Bu kombine alıştıktan sonra eğilme/zıplama/yatma/tırmanma bunları iyi şekilde konumlandırman lazım. Ben yeri geliyor 5-6 ama 4 daha aktif uzun süredir oynamıyorum ipadi elden çıkardım daha yenisini almadım 🤣 laptop alıp pc üzerinden deneyeyimlemek istiyorum istediğim performansı alabilir isem 1 ay da ipad almam artık yoksa 55 bine kıyacaz.

300 maç arena at ama pusmadan try hard ( önemseyerek ve çabalayarak oyna ) tuşlara hızlı basmaya çalışma. Önceliğin ateş ve dürbün açma tuşunu parmağına göre en iyi şekilde ayarlaman. Tablet yada telefon fark etmez. Joystik, ateş etme ve dürbün sadece bu 3 lüyü kullan öncelikle artık alıştıktan sonra sağa sola peek tuşlarını parmağına göre ayarla genellikle dürbün altında baş parmakla kullanırlar. 4 parmak için söylüyorum bunları. Bu kombine alıştıktan sonra eğilme/zıplama/yatma/tırmanma bunları iyi şekilde konumlandırman lazım. Ben yeri geliyor 5-6 ama 4 daha aktif uzun süredir oynamıyorum ipadi elden çıkardım daha yenisini almadım 🤣 laptop alıp pc üzerinden deneyeyimlemek istiyorum istediğim performansı alabilir isem 1 ay da ipad almam artık yoksa 55 bine kıyacaz.
hocam pc nin keyfi sav dosyasını düzenleyip ultra hd 120 fps ve 1440x1080 yapınca çıkıyor akıcıda oynayacaksanız ipad çok daha iyi

hocam pc nin keyfi sav dosyasını düzenleyip ultra hd 120 fps ve 1440x1080 yapınca çıkıyor akıcıda oynayacaksanız ipad çok daha iyi
Pc den hiç oynamadım bilmiyorum rtx 5070 kartlı bir laptop alacağım bu hafta bakalım ipad pro ile oynuyorum normalde çıktığından bu yana her sene ipad güncellemekten bıktım. 2 yılda bir üretseler keşke. Şimdide m5 çıktı m4 ile arasında çok fark yok 🤣

Pc den hiç oynamadım bilmiyorum rtx 5070 kartlı bir laptop alacağım bu hafta bakalım ipad pro ile oynuyorum normalde çıktığından bu yana her sene ipad güncellemekten bıktım. 2 yılda bir üretseler keşke. Şimdide m5 çıktı m4 ile arasında çok fark yok 🤣
takıntı haline gelmiş hocam sizin ki ilk çıkan ipad prolar yeni kasıyor ipad pro 2018 bile arkasına fan takınca akıcı 120 fps i stabil verebiliyor a12x işlemcisi ile yani sizin ki biraz gereksize kaçıyor tabi sizin cihazınız sizin tercihiniz

takıntı haline gelmiş hocam sizin ki ilk çıkan ipad prolar yeni kasıyor ipad pro 2018 bile arkasına fan takınca akıcı 120 fps i stabil verebiliyor a12x işlemcisi ile yani sizin ki biraz gereksize kaçıyor tabi sizin cihazınız sizin tercihiniz
Ben 1-2 saat oynamıyorum. Rahat 10 saat video kaydı, yayın vs. Bizim gibilere cihaz yeterli gelmiyor her yıl değiştiriyoruz o yüzden sürekli şarjda kalıyor uzun süredir bu işler yapmıyorum kanalım hacklendiğinden bu yana. Global kanal yönetiyordum. Tek platform üzerinden YT. Bakalım tekrar yönelirsem TR denerim yada ikisi bir arada. ;) kullanmadığım test etmediğim tek cihaz yok denecek azdır. Ama şu PC işine merak saldım dediğin sav dosyası düzenleme işi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,351
Üyeler
183,984
Son üye
NemesisSwen
Geri