Neler Yeni

Pubg Mobile Rezilliği

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Firma kendini tarafsız yaptı. Kimseyle alakası yok. Tencent Games'den daha akıllısı yok. Biz de oyun çıkarınca Türk yapımı diyelim. Bırakalım Türk yapımı olmasın daha fazla hitap eder. Silhalı oyun oynayıp ailesini vurmuyorsa bunu hiç yapmaz.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
peki PUBG oynayan 9 yaşındaki çocuklara etkisi olursa
9 yaşındaki çocuklar zaten oyunu anlamıyorlar zaten 9 yaş küçük değil sıkıntı olmaz oyun girişinde onlar kavga ediyo :D

RmzDayi

80+ Silver
@snowfoxstache

Biraz uzun oldu ama mutlaka oku.

dostum misyonerlik böyle bir şey işte, bu konuyu kesinlikle kimse ile tartışmam. Bu konu hakkında son mesajım olacak.
İlk önce oyunu çıkarırlar, ücretsiz derler. Herkes oynar. Ücretsiz silah kıyafet verirler oyuncu sayısı artar. Ama hiç düşünmeyiz bu adamlar milyarlarca insana bu oyunu oynatıyor hem de ücretsiz ama bir sürü yazılımcı bir sürü koruma programı vs vs vs kullanırlar. Bunlara bedava değil sonuçta. Seni yavaş yavaş kıvama sokarlar. Üzerinde haç işareti olan giysiler desenler vs. Göre göre alışırsın. Sonra seni kıvama getirip son kozunu oynarlar.

Şimdi diyorsunuz çocuk bu ne anlayacak. Asıl çocuk anlar. Bilinçaltına yerleşecek. Heee bak puta eğilince bana hediye geliyor. Sonra lise ve üniversite döneminde karşısına öyle insanlar çıkacak ki zaten bilinçaltında olan şeyi gün yüzüne çıkaracaklar.

Şimdi şunu savunan olacak bana silahlı oyunda ailemizi veya başkasını mı vuruyoruz. Hayır vurmuyoruz tabii ki. Ama elimize imkanımız yok ülkemizde silah satın almak öyle kolay bir şey değil8ruhsatlı olarak)
ayrıca birini vurunca bu dünyada yaşayacağın bir ceza var ve biliyorsun. Ama puta eğilince bunu kendi içinde ve bu dünyada herkesten saklayarak yapabilirsin. İkisi farklı şeyler.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
@snowfoxstache

Biraz uzun oldu ama mutlaka oku.

dostum misyonerlik böyle bir şey işte, bu konuyu kesinlikle kimse ile tartışmam. Bu konu hakkında son mesajım olacak.
İlk önce oyunu çıkarırlar, ücretsiz derler. Herkes oynar. Ücretsiz silah kıyafet verirler oyuncu sayısı artar. Ama hiç düşünmeyiz bu adamlar milyarlarca insana bu oyunu oynatıyor hem de ücretsiz ama bir sürü yazılımcı bir sürü koruma programı vs vs vs kullanırlar. Bunlara bedava değil sonuçta. Seni yavaş yavaş kıvama sokarlar. Üzerinde haç işareti olan giysiler desenler vs. Göre göre alışırsın. Sonra seni kıvama getirip son kozunu oynarlar.

Şimdi diyorsunuz çocuk bu ne anlayacak. Asıl çocuk anlar. Bilinçaltına yerleşecek. Heee bak puta eğilince bana hediye geliyor. Sonra lise ve üniversite döneminde karşısına öyle insanlar çıkacak ki zaten bilinçaltında olan şeyi gün yüzüne çıkaracaklar.

Şimdi şunu savunan olacak bana silahlı oyunda ailemizi veya başkasını mı vuruyoruz. Hayır vurmuyoruz tabii ki. Ama elimize imkanımız yok ülkemizde silah satın almak öyle kolay bir şey değil8ruhsatlı olarak)
ayrıca birini vurunca bu dünyada yaşayacağın bir ceza var ve biliyorsun. Ama puta eğilince bunu kendi içinde ve bu dünyada herkesten saklayarak yapabilirsin. İkisi farklı şeyler.
çocuklar için söylediğin bir nevi doğru ama zaten bu oyun çocuklar için değil kendisi düzgün düşünebilecek insan (12-14 yaş) zaten bunları yapmaz burada bilinçsiz ebeveynler çocuğa veriyor tableti açsın istediğini izlesin oynasın. bu hatalı zaten temelde problem var.

youthboi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Efe Börekçi
Ne olursa olsun insanların kararlıllığının bi oyuna bağlı olmadığını düşünüyorum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Oyunun kendisinin ve kitlesinin gereksiz olması.. PC versiyonuyla alakası kalmamış o kadar saçma olmuş ki mobil.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
9 yaşındaki bir çocuğun o eylemin Putperestlik olduğunu anlamasının imkanı yok. Yani gidip tuşa basıp silah alacağını zannediyor sadece. Aaa bu putlara tapılıyor, ben gidip Putperest olayım diyecek hali yok.
Valla ben 7 yaşından itibaren put olayını ailem sayesinde çok iyi anladım,Ancak o kadar da etkileyici olacağını düşünmüyorum ama Muhafazakar ailelerin en azından bilmesi lazım.

Ubydlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ubeydullah
Bence sorun yok. Basit bir eğilip kalma hareketi yüzünden din değiştirecek müslüman varsa o müslüman değildir zaten.
Bana kalırsa olay din değişirme veya sıradan bir eğilip kalkma hareketi değil. Sonuçta onun ne anlam ifade ettiğini biliyorsun farklı bir tanrıya tapınma hareketi, bu bir şirk hareketidir. Bazıları ramazanda hurma etkinliği vardı tarzında şeyler ile olayı haklı bulmaya çalışmış fakat bunun mantıklı bakılabilecek pek yanı yok. Ödül olmasa anlam veririm zorunluluk yok dersin yine kötü fakat bu kadar olmazdı yani. Tapınma karşılığında loot.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şahsi değil, genele hitap ederek yazıyorum.

Bu olay tamamen saçmalık.
Gündelik hayatta Hollywood filmlerini izlerken bir sıkıntı yok.
1 adam filmde 100 kişiyi kafasından tek tek vurunca sıkıntı yok.
Ninja filmlerinde keşişlerdi, tapınaklardı vs. hiç bir sıkıntı yok,
Zamanı durdururlar, Dünya'yı patlatırlar vs. hepsi sorunsuz, hepsi güzel.
Pijamalar giyilmiş, mısırlar, cipsler, kolalar şelale gibi, keyif ile izleniyor.

Saçma bir oyunda 3 saniye tapınma oldu diye; (ki zorunlu bir özellik değil)
"ooo dinimiz elden gidiyor, gençler puta tapacak, alooo yasaklansın aloo"

Çok saçma ve gereksiz hareketler.
Bu #pubgyasaklansın olayını şans eseri bugün Twitter'da gördüm.
Aynı hashtag'de dikkat çekmek için etiketlenmiş başka bir video daha gördüm.
Videoda "genç bir kızı taksisinde darp eden, kız araçtan inince peşinden gidip darp etmeye devam eden bir taksici" vardı.
Ama bununla ilgili herhangi bir konu açıldığını göremedim. Ki PUBG'ye gelene kadar trendlere sokulacak çok fazla şey var ...

Eğer oyun çok önemliyse ve bu "tapınma" olayı kendini kontrol edemeyen kişilerin hür iradesini etkiliyorsa.
Aşağıdaki linkte Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi var.

Yazarsın, söylersin hükümete,
"Ben boş zamanlarımda Güney Kore'li bir firmanın geliştirdiği oyunu oynuyorum.
Bu adamlar oyuna kendi kültürlerinde bulunan "tapınma" özelliğini getirmiş.
Ama ben Kore'li biri olmadığım için, oyuna gelen bu özellikten rahatsız oldum. (benim kullanmama özgürlüğüm olsa bile)
Sizden ricam, bizim ülkemizde de benzer bir oyun yapılmasına başlamak için bütçe ayırın,
Oyun geliştirme işlerinden anlayan yazılımcı-tasarımcı-programcı arkadaşları işe alıp, maaş bağlayın.
Bizim kültürümüze uygun bir hayatta kalma-savaş oyunu üretin, böylece oyunda silah almak için puta tapmayız"

Ondan sonra Yerli PUBG oynarsın, böylece sıkıntı çözülmüş olur.
Ya da işinize geldiği gibi, nabza göre şerbet vermeyi bırakır, daha gerçek sorunlara odaklanırsınız.

RmzDayi

80+ Silver
@robin
yazdığım yazıya katılmak zorunda değilsin ama saygı duymanı beklerdim. Verdiğin reaksiyonu doğru bulmuyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,538
Üyeler
161,081
Son üye
tatlılimon
Top Bottom