İmkansız, bir saniye uyumamanız lazım.Arkadaşlar sizce yetişir mi? Solo bşn kasıyorum ligim Altın 5(bu hesabı yeni açtım) Not: her maç ortalama 4 kill alıp en az ilk 3 giriyorum.
ooo olursun tabii hatta üzerine vaktin kalır cs go global valorantta radyant olursunArkadaşlar sizce yetişir mi? Solo bşn kasıyorum ligim Altın 5(bu hesabı yeni açtım) Not: her maç ortalama 4 kill alıp en az ilk 3 giriyorum.
Aynen kardeşim aç kapıyı ben fatih.Arkadaşlar sizce yetişir mi? Solo bşn kasıyorum ligim Altın 5(bu hesabı yeni açtım) Not: her maç ortalama 4 kill alıp en az ilk 3 giriyorum.
1 gün yeter 5 gün çok bile (!)Arkadaşlar sizce yetişir mi? Solo bşn kasıyorum ligim Altın 5(bu hesabı yeni açtım) Not: her maç ortalama 4 kill alıp en az ilk 3 giriyorum.
4 kille olmazArkadaşlar sizce yetişir mi? Solo bşn kasıyorum ligim Altın 5(bu hesabı yeni açtım) Not: her maç ortalama 4 kill alıp en az ilk 3 giriyorum.
Gider birde cyberpunk 3kere bitirir.ooo olursun tabii hatta üzerine vaktin kalır cs go global valorantta radyant olursun
üstüne dünyayı bile fethederGider birde cyberpunk 3kere bitirir.
Hocam yeni başlayadıysan imkansız ben 1 yıl felan oynadım hergün o zamanki en yüksek rütbeye bile gelemedimen üst rütbe