İmkansız, bir saniye uyumamanız lazım.Arkadaşlar sizce yetişir mi? Solo bşn kasıyorum ligim Altın 5(bu hesabı yeni açtım) Not: her maç ortalama 4 kill alıp en az ilk 3 giriyorum.
ooo olursun tabii hatta üzerine vaktin kalır cs go global valorantta radyant olursunArkadaşlar sizce yetişir mi? Solo bşn kasıyorum ligim Altın 5(bu hesabı yeni açtım) Not: her maç ortalama 4 kill alıp en az ilk 3 giriyorum.
Bşn solo knk As olunca direk fatih oluyom amaİmkansız, bir saniye uyumamanız lazım.
Aynen kardeşim aç kapıyı ben fatih.Arkadaşlar sizce yetişir mi? Solo bşn kasıyorum ligim Altın 5(bu hesabı yeni açtım) Not: her maç ortalama 4 kill alıp en az ilk 3 giriyorum.
1 gün yeter 5 gün çok bile (!)Arkadaşlar sizce yetişir mi? Solo bşn kasıyorum ligim Altın 5(bu hesabı yeni açtım) Not: her maç ortalama 4 kill alıp en az ilk 3 giriyorum.
4 kille olmazArkadaşlar sizce yetişir mi? Solo bşn kasıyorum ligim Altın 5(bu hesabı yeni açtım) Not: her maç ortalama 4 kill alıp en az ilk 3 giriyorum.
Gider birde cyberpunk 3kere bitirir.ooo olursun tabii hatta üzerine vaktin kalır cs go global valorantta radyant olursun
en üst rütbeFatih ne? bayadır oynamıyorum rütbe mi?
üstüne dünyayı bile fethederGider birde cyberpunk 3kere bitirir.
Hocam yeni başlayadıysan imkansız ben 1 yıl felan oynadım hergün o zamanki en yüksek rütbeye bile gelemedimen üst rütbe