Neler Yeni

pyhton öğretebir misiniz ?

babapro31

80+
yazılım alanına yeni başladım ve daha ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve oyun sektöründen başlamak istedim ve bana pyhton u önerdiler sizce nerden başlamalıyım ve nasıl öğrenirim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Youtube Python full curse yaz 12 saatlik bir video var izle bence işe yarayabilir ben izlemedim 6. Dakikada sıktı

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
yazılım alanına yeni başladım ve daha ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve oyun sektöründen başlamak istedim ve bana pyhton u önerdiler sizce nerden başlamalıyım ve nasıl öğrenirim
Oyun Sektörü ve Python ????
Ya seni yanlış yönlendirdiler yada Sen yanlış anladın

-Python oyun için bir dil değildir Python daha çok
Yapay zeka/Makina/Bot/Siber güvenlik vs. Gibi alanlarda kullanılıyor

Eğer oyun sektöründe çalışmayı düşünüyorsan öncelikle hangi oyun motorunu kullanacağına karar vermen gerekiyor Unity mı? Yoksa Unreal Engine mı?
Unity ise C# / Unreal Engine ise C++
Öğrenmen lazım

-Ama ben Yazılım öğrenmek istiyorum diyorsan Python ile başlamalısın hem esnek bir dil yani bir çok alanda iş bulabilirsin hemde Kolay bir dil

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Who Laughs
py ile de oyun yazilir ama ben yerinde olsam yeni basladigim icin unity c# ogrenirdim

Son düzenleme:

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Youtube Python full curse yaz 12 saatlik bir video var izle bence işe yarayabilir ben izlemedim 6. Dakikada sıktı
XD yazılım öğeenmek kolay değildir ben zamanında kaç kere başladım Ama sırf adamlar tarih öğretmeni gibi Sıkıcı anlattıkları için bıraktım.
Sonra şansa yabancı bir kanala denk geldim adamın enerjisi baya iyiydi ve arada espiri vs. Yapıyordu yani eğlenceli anlatıp hesap makinası vs. Tasarlamak yerine daha eğlenceli veya komik vs. Şeyler tasarlayarak kendine daha çok çekiyordu ve uyanık tutuyordu bu sayede python'u öğrendim sonrasındada zaten İngilizcem dahada geliştigi için Artık Hintli dayıları izlemeye başladım adamların sadece şivesi bile ayakta durmama yetiyordu 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

py ile de oyun yazilir ama ben yerinde olsam yeni basladigim icin unity c++ ogrenirdim
JSHDJSJABAJSJ Knk patladım resmen XD (yanlış analama kötülemek için demiyorum)

-Unity için C++ ögrenmesi çok saçma muhtemelen Karıştırdın heralde Unity için C# öğrenmesi lazım
C++ öğrencekse Unreal Engine öğrenmesi lazım

-py ilede oyun yazılır ama yeni basladığın için Unity öneririm derken neyi kast ettin ?? Yani Çünkü sanki Python ilede yazılır ama o zor bu yüzden Unity ile başla vs. Dermişsin gibi olmuş Paragraf okumanı öneririm
Python kesinlikle oyun yapmak için bir dil değildir oyun yapılabilir ama 2d zıplama oyunu vs. Gibi çöp oyunlar yani oyun sektöründe Python ile girmeye çalışana deli teşhisi koyarlar XD
(Aşşağılama vs. Gibi bir niyetim yok yanlış anlama)

Son düzenleme:

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Who Laughs
XD yazılım öğeenmek kolay değildir ben zamanında kaç kere başladım Ama sırf adamlar tarih öğretmeni gibi Sıkıcı anlattıkları için bıraktım.
Sonra şansa yabancı bir kanala denk geldim adamın enerjisi baya iyiydi ve arada espiri vs. Yapıyordu yani eğlenceli anlatıp hesap makinası vs. Tasarlamak yerine daha eğlenceli veya komik vs. Şeyler tasarlayarak kendine daha çok çekiyordu ve uyanık tutuyordu bu sayede python'u öğrendim sonrasındada zaten İngilizcem dahada geliştigi için Artık Hintli dayıları izlemeye başladım adamların sadece şivesi bile ayakta durmama yetiyordu 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

JSHDJSJABAJSJ Knk patladım resmen XD (yanlış analama kötülemek için demiyorum)

-Unity için C++ ögrenmesi çok saçma muhtemelen Karıştırdın heralde Unity için C# öğrenmesi lazım
C++ öğrencekse Unreal Engine öğrenmesi lazım

-py ilede oyun yazılır ama yeni basladığın için Unity öneririm derken neyi kast ettin ?? Yani Çünkü sanki Python ilede yazılır ama o zor bu yüzden Unity ile başla vs. Dermişsin gibi olmuş Paragraf okumanı öneririm
Python kesinlikle oyun yapmak için bir dil değildir oyun yapılabilir ama 2d zıplama oyunu vs. Gibi çöp oyunlar yani oyun sektöründe Python ile girmeye çalışana deli teşhisi koyarlar XD
(Aşşağılama vs. Gibi bir niyetim yok yanlış anlama)
yanlıs yazmısım kral sakin ol https://www.pygame.org/news python ile de oyun yazılır siz yazılmaz diye bir şey demişsiniz ona karşılık bunu dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,411
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00