Ben bir kitap okuyorum Python ile ilgili neredeyse bitirdim. İsterseniz adını verebilirim. Şahsi kanaatim video izleyerek olmayucağı yönünde. Uygulamalısınız da ve okumalısınız.Python öğrenmek istiyorum youtub'dan eğitimleri izliyorum ama anlıyamıyorum bazı yerlerini 3 farklı eğitim izledim ama hep başında tıkandım.Videosuz öğrenebilceğim site vs varmı dır ?
Okulda yazılım dersiniz yok mu hocam. Ben hocadan dinliyorum gayet rahat anlıyorum hem de takıldığımız yeri sorabiliyoruz.Python öğrenmek istiyorum youtub'dan eğitimleri izliyorum ama anlıyamıyorum bazı yerlerini 3 farklı eğitim izledim ama hep başında tıkandım.Videosuz öğrenebilceğim site vs varmı dır ?
bizim var ama çok karışık oluyor işin içine matematik de sokuyor kafamız karışıyor en iyisi bir udemy kursu ya da bir kitapla iş halledilmeliOkulda yazılım dersiniz yok mu hocam. Ben hocadan dinliyorum gayet rahat anlıyorum hem de takıldığımız yeri sorabiliyoruz.
bana adını verebilir misin?Ben bir kitap okuyorum Python ile ilgili neredeyse bitirdim. İsterseniz adını verebilirim. Şahsi kanaatim video izleyerek olmayucağı yönünde. Uygulamalısınız da ve okumalısınız.
Biz Okulda Ogreniyoruz Suan Biraz Ogrenmeye basladim GibiPython öğrenmek istiyorum youtub'dan eğitimleri izliyorum ama anlıyamıyorum bazı yerlerini 3 farklı eğitim izledim ama hep başında tıkandım.Videosuz öğrenebilceğim site vs varmı dır ?
hayır onu demiyorum en başta matematikle söylüyor yani en temelden anlatılması gerekir diye düşünüyorum herkesin kafası bir anda karışıyorKardeş matematik olmadan yapamazsın zaten.
Engin hoca bu işte ustadır, pişman olmazsınızhttps://www.udemy.com/share/1027oKAEAed19QTX8D/ Bu kursu izliyorum. Çok iyi anlatıyor diğerleri gibi tıkanmazsın. Bence bunu almalısın.