Python Nasıl Öğrenilir ?

Ali &

80+
Reaksiyon skoru
19
Python öğrenmek istiyorum youtub'dan eğitimleri izliyorum ama anlıyamıyorum bazı yerlerini 3 farklı eğitim izledim ama hep başında tıkandım.Videosuz öğrenebilceğim site vs varmı dır ?

Parasız olmayacaktır diye düşünüyorum

Öğrenmesi Kolay bir Dil İnternette Daha Dikkatli Ve Kaliteli Videolar İzlersen Öğrenebilirsin. Ben az çok Biliyorum Sorun Olabilirse Bana sorabilirsin bildiklerimi cevaplamaya çalışırım

Python öğrenmek istiyorum youtub'dan eğitimleri izliyorum ama anlıyamıyorum bazı yerlerini 3 farklı eğitim izledim ama hep başında tıkandım.Videosuz öğrenebilceğim site vs varmı dır ?
Ben bir kitap okuyorum Python ile ilgili neredeyse bitirdim. İsterseniz adını verebilirim. Şahsi kanaatim video izleyerek olmayucağı yönünde. Uygulamalısınız da ve okumalısınız.

Okulda yazılım dersiniz yok mu hocam. Ben hocadan dinliyorum gayet rahat anlıyorum hem de takıldığımız yeri sorabiliyoruz.

Okulda yazılım dersiniz yok mu hocam. Ben hocadan dinliyorum gayet rahat anlıyorum hem de takıldığımız yeri sorabiliyoruz.
bizim var ama çok karışık oluyor işin içine matematik de sokuyor kafamız karışıyor en iyisi bir udemy kursu ya da bir kitapla iş halledilmeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bir kitap okuyorum Python ile ilgili neredeyse bitirdim. İsterseniz adını verebilirim. Şahsi kanaatim video izleyerek olmayucağı yönünde. Uygulamalısınız da ve okumalısınız.
bana adını verebilir misin?

Biz Okulda Ogreniyoruz Suan Biraz Ogrenmeye basladim Gibi

Kardeş matematik olmadan yapamazsın zaten.
hayır onu demiyorum en başta matematikle söylüyor yani en temelden anlatılması gerekir diye düşünüyorum herkesin kafası bir anda karışıyor

Geri