sağolun kitabın ismini söyliyebilirmisiniz ?Ben bir kitap okuyorum Python ile ilgili neredeyse bitirdim. İsterseniz adını verebilirim. Şahsi kanaatim video izleyerek olmayucağı yönünde. Uygulamalısınız da ve okumalısınız.
Ben kitap olarak atıl samancıoğlunun python sıfırdan uzmanlığa programlama kullanıyorumsağolun kitabın ismini söyliyebilirmisiniz ?
BTK Akademi ücretsiz izleyebilirsin ben oradan öğrenmiştim yeterli olacaktır. Sonrasında kendini geliştirirsen iyi yerlere gelirsin. BaşarılarÖğrenmesi Kolay bir Dil İnternette Daha Dikkatli Ve Kaliteli Videolar İzlersen Öğrenebilirsin. Ben az çok Biliyorum Sorun Olabilirse Bana sorabilirsin bildiklerimi cevaplamaya çalışırım
sana da başarılarBTK Akademi ücretsiz izleyebilirsin ben oradan öğrenmiştim yeterli olacaktır. Sonrasında kendini geliştirirsen iyi yerlere gelirsin. Başarılar
Udemy. 2 gün önce 2 tane bedava kurs vermişti. Ben de almıştım fakat ingilizce.Python öğrenmek istiyorum youtub'dan eğitimleri izliyorum ama anlıyamıyorum bazı yerlerini 3 farklı eğitim izledim ama hep başında tıkandım.Videosuz öğrenebilceğim site vs varmı dır ?
bu kadar fazla bilgi kaynağı varken mi? Öyle de bir olur ki.Parasız olmayacaktır diye düşünüyorum