Neler Yeni

Yardım R5 7600 + RTX5070 DLSS 4 Performansı, FPS Farkı Tatmin Etmiyor

k0nst4nz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,309
Merhaba. Sisteme RTX5070 taktım format attım oyunları kurdum. Akıcılıkta oynanışta ve grafik kalitesinde problem yok fakat 1080P RT Ultra oynuyoken DLSS kalite ile 100 fps üzeri oynamak istiyorum. Ama RTX5070te DLSS4 performansı tatmin etmiyor. DLSS'in FPS farkı çok az geliyor yani. Normal mi değil mi emin değilim sormak istedim.

DLSS Kapalı, RT Ultra, Grafikler Ultra :
Screenshot_4.png

DLSS Kalite, RT Ultra, Grafikler Ultra :
Screenshot_6.png

DLSS Ayarlarım da bu şekilde :
Screenshot_5.png

nvidia uygulamasından açılıyordu galiba 4x cart curt

Açık gözüküyor zaten azmış fps
Post automatically merged:

1080p için düşük baya bence

Kaliteyi biraz düşür ekran kartı kullanımın çok yüksek

5070 o kadar güçlü değil

Merhaba. Sisteme RTX5070 taktım format attım oyunları kurdum. Akıcılıkta oynanışta ve grafik kalitesinde problem yok fakat 1080P RT Ultra oynuyoken DLSS kalite ile 100 fps üzeri oynamak istiyorum. Ama RTX5070te DLSS4 performansı tatmin etmiyor. DLSS'in FPS farkı çok az geliyor yani. Normal mi değil mi emin değilim sormak istedim.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
ben rx 7800 xt kullanıp, amd fsr açmasın diye lossless scaling indirip onunla sadece frame generation açıyorum. Nvidia ayarlarından multi frame generation açamıyorsanız (muhtemelen açabiliyorsunuz) LS öneririm.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
5000 Serisi istenileni veremedi hocam ama 1080P de düşük performans gibi geldi.

ben rx 7800 xt kullanıp, amd fsr açmasın diye lossless scaling indirip onunla sadece frame generation açıyorum. Nvidia ayarlarından multi frame generation açamıyorsanız (muhtemelen açabiliyorsunuz) LS öneririm.
amd fsr açmadan multi frame gen açabılıyon zaten amd uygulamasından afmf2

Kaliteyi biraz düşür ekran kartı kullanımın çok yüksek

5070 o kadar güçlü değil
Ekran kartı kullanımının yüksek olmasında ne gibi bir sakınca var anlayamadım?

Geri