R6 Deluxe Edition nedir?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Rainbow 6 almayı düşünüyorum ama bana Deluxe Edition farklarını ve avantajlarını anlatabilir misiniz?

bazı operatörler açık. böylece oyunu öğrenirken sıkılmıyorsunuz. aradaki bikaç tl'lik fiyat farkına değer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

operatör açmak zor. 1000'e yakın saatim var deluxe alsaydım şuanda bütün operatörlerim açık olurdu ama hala açamadıklarım var

Tam oyunun yanı sıra 1. ve 2. yıldaki operatörleri de veriyor.

Rainbow 6 almayı düşünüyorum ama bana Deluxe Edition farklarını ve avantajlarını anlatabilir misiniz?
Deluxe al knk bende deluxe alıcam arkadaşlarında dediği gibi operatör açmak çok zor para yatırmadan

Deluxe al knk bende deluxe alıcam arkadaşlarında dediği gibi operatör açmak çok zor para yatırmadan
1. Yıl ve 2.yıl operatörlerini veriyor sadece fark bu

1. Yıl ve 2.yıl operatörlerini veriyor sadece fark bu
Peki kaç operatör var 1. ve 2. yılda? Bir de daha sonra eklenen operatörleri de veriyor mu?

Peki kaç operatör var 1. ve 2. yılda? Bir de daha sonra eklenen operatörleri de veriyor mu?
Sonra eklenen yok onları kendin alıcaksın yada hepsini istiyosan epicte 62 tl ye operatör edition var

Sonra eklenen yok onları kendin alıcaksın yada hepsini istiyosan epicte 62 TL ye operatör edition var
1.yıl;Frost, Buck, Valkyrie, Blackbeard, Caveira, Capitão, Hibana, Echo
2.yıl:Jackal, Mira, Lesion, Ying, Ela, Zofia, Dokkaebi, Vigil

Geri