MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,343
Rainbow 6 almayı düşünüyorum ama bana Deluxe Edition farklarını ve avantajlarını anlatabilir misiniz?
Deluxe al knk bende deluxe alıcam arkadaşlarında dediği gibi operatör açmak çok zor para yatırmadanRainbow 6 almayı düşünüyorum ama bana Deluxe Edition farklarını ve avantajlarını anlatabilir misiniz?
1. Yıl ve 2.yıl operatörlerini veriyor sadece fark buDeluxe al knk bende deluxe alıcam arkadaşlarında dediği gibi operatör açmak çok zor para yatırmadan
Peki kaç operatör var 1. ve 2. yılda? Bir de daha sonra eklenen operatörleri de veriyor mu?Deluxe al knk bende deluxe alıcam arkadaşlarında dediği gibi operatör açmak çok zor para yatırmadan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1. Yıl ve 2.yıl operatörlerini veriyor sadece fark bu
Sonra eklenen yok onları kendin alıcaksın yada hepsini istiyosan epicte 62 tl ye operatör edition varPeki kaç operatör var 1. ve 2. yılda? Bir de daha sonra eklenen operatörleri de veriyor mu?
1.yıl;Frost, Buck, Valkyrie, Blackbeard, Caveira, Capitão, Hibana, EchoSonra eklenen yok onları kendin alıcaksın yada hepsini istiyosan epicte 62 TL ye operatör edition var