Kerem Işık
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşlar bugün başladım r6 oynuyorum ve 1000 namım oldu 1000 namlık bir operatör önerir misiniz? saldıranlar savunanlar farketmez
Sence ilk karakter açımım da saldıran tarafında mı yoksa savunan taraf operatörü açmalıyım?Fuze saldıran
Kapkan savunan
Savunan = Doc, Rook, Kapkan.Sence ilk karakter açımım da saldıran tarafında mı yoksa savunan taraf operatörü açmalıyım?
Saldıran tarafa her zaman ağırlık vermek lazım. Savunan tarafta çoğu operatör güçlü ve kilit operatör zaten. IQ,Fuse öneririm. Thermite silahı kolay olsa da özelliği yüzünden mapleri düzgün bilmeniz ve oyun kontrolünüzün iyi olması gereken bir operatör. Defans isterseniz doc,rook,kapkanSence ilk karakter açımım da saldıran tarafında mı yoksa savunan taraf operatörü açmalıyım?
Saldıran tarafa her zaman ağırlık vermek lazım. Savunan tarafta çoğu operatör güçlü ve kilit operatör zaten. IQ,Fuse öneririm. Thermite silahı kolay olsa da özelliği yüzünden mapleri düzgün bilmeniz ve oyun kontrolünüzün iyi olması gereken bir operatör. Defans isterseniz doc,rook,kapkan
Fuze aldım gitti teşekkürler.Savunan = Doc, Rook, Kapkan.
Saldıran = Thermite, Ash, Fuze, Glaz.
Rica ederim.Fuze aldım gitti teşekkürler.
fuze thermite ash docArkadaşlar bugün başladım r6 oynuyorum ve 1000 namım oldu 1000 namlık bir operatör önerir misiniz? saldıranlar savunanlar farketmez
10.000'e geldin mi ilk operatörlerin Jackal ve Caveira olsun.Fuze aldım gitti teşekkürler.
İlk Fuze aldım10.000'e geldin mi ilk operatörlerin Jackal ve Caveira olsun.
İlk olarak Fuze aç.Sence ilk karakter açımım da saldıran tarafında mı yoksa savunan taraf operatörü açmalıyım?