Daha taktiksel oynamayı, özel yeteneklere sahip karakterlerle biraz daha çeşitli oynanışı ve sabırla ilerlemeyi seviyorsan R6.3 ü de ucuz şuan hangisi alınır
Yok böyle bir şey. Bana da hep böyle deniyordu, oyuna başlamaya çekiniyordum. Ama başladıktan sonra birkaç saat içinde oyunun mantığına alıştım, karakterleri de bir 10 saatin ardından deneye deneye öğrendim.R6 oynayacaksanız biraz hayatsız olmanız lazım çok ayrıntılı çünkü 100 saatten sonra oyuna alışmaya başlıyorsunuz. Bf serisine gelince bf1 in atmosferi çok iyi bf5 in silah ve atış hissi daha iyi seçim yapmak size kalmış bana kalırsa ikiside eşit diyebilirim
Öyle bir şey var çünkü rekabetçi oyun oynuyoruz sonuçta ve bana göre bir rekabete dayalı oyun oynuyorsan hakkını vermelisin eğlenmek için oynasam far cry oynarımDaha taktiksel oynamayı, özel yeteneklere sahip karakterlerle biraz daha çeşitli oynanışı ve sabırla ilerlemeyi seviyorsan R6.
Yok ben bam güm girmek, aksiyonun içinde film sahnesi çeker gibi koşmak istiyorum, arcade tarzı uçmalı kaçmalı oynamalıyım dersen de BF V.
Aynı şeklide aksiyon içinde biraz daha gerçekçi bir ortam olsun istiyorsan da BF 1.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok böyle bir şey. Bana da hep böyle deniyordu, oyuna başlamaya çekiniyordum. Ama başladıktan sonra birkaç saat içinde oyunun mantığına alıştım, karakterleri de bir 10 saatin ardından deneye deneye öğrendim.
Sizin dediğiniz çok profesyonelce veya E-Spor seviyesinde oynamak için gerekli. Normal insan gibi vakit geçirmelik girecekseniz haritanın, silahların ya da tüm operatörlerin inciğini cıncığını bilmenize gerek yok, birkaç kilit operatörü bilip haritaya da idare eder düzeyde hakim olmanız yeterli.
İyi de sana göre böyle. Ben oynanış biçimine göre değil, oyuna alışma süreci olarak bilgi veriyorum. Sen kendi oynamak istediğin şekle göre anlatırsan her oyun için bin bir tane farklı oynanış stili çıkar. Arkadaş oyunlar hakkında bilgi almak istiyor, bir anda hardcore oyuncu olmak ya da try hard bir şekilde oyuna girişmek istiyorum dememiş. Oyunun mantığını anlasın, kilit birkaç operatörü ve haritayı bilsin yeter. 100 saatten fazla oynayınca oynamaya başlamak diye bir şey yok.Öyle bir şey var çünkü rekabetçi oyun oynuyoruz sonuçta ve bana göre bir rekabete dayalı oyun oynuyorsan hakkını vermelisin eğlenmek için oynasam far cry oynarım
Bana göre öyle değil çoğunluğa göre öyleİyi de sana göre böyle. Ben oynanış biçimine göre değil, oyuna alışma süreci olarak bilgi veriyorum. Sen kendi oynamak istediğin şekle göre anlatırsan her oyun için bin bir tane farklı oynanış stili çıkar. Arkadaş oyunlar hakkında bilgi almak istiyor, bir anda hardcore oyuncu olmak ya da try hard bir şekilde oyuna girişmek istiyorum dememiş. Oyunun mantığını anlasın, kilit birkaç operatörü ve haritayı bilsin yeter. 100 saatten fazla oynayınca oynamaya başlamak diye bir şey yok.
Battlefield 1 çok daha iyi bir fetih havası veriyor. Silah kullanımı da çok iyi. Bf5'te Normandiya çıkarması, Ruslar dahi yok3 ü de ucuz şuan hangisi alınır
Bf1 bence3 ü de ucuz şuan hangisi alınır