Çağrı Yılmaz
80+ Silver
bedava far cry 3 verildi sunucular şuan yoğun. Bazı kullanıcılarda böyle hatalar olabiliyor. Yarın düzelir.Bu şekilde bende ;
bedava far cry 3 verildi sunucular şuan yoğun. Bazı kullanıcılarda böyle hatalar olabiliyor. Yarın düzelir.Bu şekilde bende ;
Beni hiç sarmadı 3 saat oynadım sildim. Eğer cs valo tarzı oyuncuysan alışman zor.Almaya değer mi beyler sarıyor mu oyun.
Birde KAÇ GB internetim çok kötüde indirmesi ne kadar sürer diye merak ediyorum
O tarz oyunları severim ama sarmadıysa hiç almayayım karasız kaldım.Beni hiç sarmadı 3 saat oynadım sildim. Eğer cs valo tarzı oyuncuysan alışman zor.
Sana bağlı. Oyuna süre ayırman lazım. Ama 40-50 saat sonrasında çok keyif alınacak bir oyun. (Yani alıştıktan sonra) bende deluxe edition almıştım ekstra olarak 8 adet daha operatör veriyor.O tarz oyunları severim ama sarmadıysa hiç almayayım karasız kaldım.
Normali 35 alan ben
Oyunu ben az deluxe almanı öneririm valo çok severim R6 aşırı güzel oyun bence ama üzerine emek istiyor yani vakit harcamayıp öğrenmeye çalışmazsan öğrenemezsin oyunuO tarz oyunları severim ama sarmadıysa hiç almayayım karasız kaldım.