Raijintek Ampere 1200w PSU Nasıldır?

Düşük voltaj sıkıntısı varmış. Fsp Vita veya Nzxt c1200 alıcam gibi şimdilik.
Düşük voltajdan ziyade ripple değeri daha önemli. 11.9 volta düşmesi vs. çok önemli değil, ATX standartları baya bir tolerans sunuyor, 11.5'e düşse bile sıkıntı yok. Hangisinin 12V hat gürültüsü daha düşükse onu al derim.

Vitayı al geç raijiye yaklaşma kardeşim. Belirtilen değerleri veremeyen psu ne sorunlar açar ilerde kim bilir. Ayrıca 1200w çok yaw :)
hocam detaylı incelemesi yapıldı ürünün yanlış bilgi vermeyin :D

incelemede iç dış her şeyi incelenmiş iç yapısı kaliteli ve düzgün dizilimli üzmez kesinlikle uzun ve çok detaylı bir incelemeydi hocam ben beğendim şahsen

incelemede iç dış her şeyi incelenmiş iç yapısı kaliteli ve düzgün dizilimli üzmez kesinlikle uzun ve çok detaylı bir incelemeydi hocam ben beğendim şahsen

Hangi incelemeyi bahsediyorsun hocam? Cybenetics mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@LaZz61 @HacıSOFU
Nzxt c1200 psu yu önerir misiniz?

Bir inceleme sayfasında en iyi PSU’lar arasında çoğu liste de birinci sıralar da duruyordu bu güç kaynağı.

Hangi incelemeyi bahsediyorsun hocam? Cybenetics mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir inceleme sayfasında en iyi PSU’lar arasında çoğu liste de birinci sıralar da duruyordu bu güç kaynağı.
hayır hocam zaten ürün platinium gözüküyor da forumda detaylı incelemesi var baya uzun bakın

850 olanını kullanıyorum 3-5 aydır şuanlık iyi, memnunum. Testlerde de iyi olduğu belirtiliyor. Ama bazı kullanıcı yorumlarında voltaj düşüklüğü olduğu söyleniyor. Bende test edip baktım, 12v 11.980v, 5v 4.980’lere düşüyordu. Bu sorun teşkil ediyor mu anlayamadım.
Elektrikte binde 5 lik bir tolerans payı vardır 0.5% yani 11.940 mV a kadar tolerans ı var yani ben kendim senin sorduğun modeli imzamdaki sistemimde kullanıyorum ve sen söylemesen haberim bile olmayacaktı bu değerlerden 😅 0 ses 0 coil whine 0 ısınma kendin karar ver raijintek alınır mı alınmaz mı fsp asus falan sabit 12 mi veriyormuş ben anlamadım

Elektrikte binde 5 lik bir tolerans payı vardır 0.5% yani 11.940 mV a kadar tolerans ı var yani ben kendim senin sorduğun modeli imzamdaki sistemimde kullanıyorum ve sen söylemesen haberim bile olmayacaktı bu değerlerden 😅 0 ses 0 coil whine 0 ısınma kendin karar ver raijintek alınır mı alınmaz mı fsp asus falan sabit 12 mi veriyormuş ben anlamadım

FSP Vita'yı forumda biri test etmişti. 12'den aşağı inmiyordu. Var yani 12 sabit veren.

FSP Vita'yı forumda biri test etmişti. 12'den aşağı inmiyordu. Var yani 12 sabit veren.
testi yazılım ile mi yapıyorsunuz fiziksel mi yazılım ise ismini verin ben de bir bakıyım fazla uğraşmadan

Geri