Çözüldü✓ RAIJINTEK CRATOS 850 Black Hakkında

Alkameturkes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
267
Arkadaşlar merhaba,
Bu ürünü almak istiyorum teknobiyotik kendi sitesinde 5.5k civarında. Raijintek Cratos ATX 3.1 850W 80+ GOLD isminde ürün hb üzerinde Raijintek Cratos Atx 3.0 850W 80+ Gold ismi bu şekilde.
Aynı ürün Amazonda 5099tl bunların hepsi aynı ürün mü?
Eğer öyle ise amazondan alıcam hemen bilgisi olan var mı? Birisi 3.1 birisi 3.0

Arkadaşlar merhaba,
Bu ürünü almak istiyorum teknobiyotik kendi sitesinde 5.5k civarında. Raijintek Cratos ATX 3.1 850W 80+ GOLD isminde ürün hb üzerinde Raijintek Cratos Atx 3.0 850W 80+ Gold ismi bu şekilde.
@jombo hocam gelince ilgilenir valla bu fiyatlara iyi yine de 11.11 beklicem bir indirim görürsem çekicem anında

Arkadaşlar merhaba,
Evet hepsi aynı ürün alabilirsin çok iyi bir psu.

Evet hepsi aynı ürün alabilirsin çok iyi bir psu.
Bir dakka birisi atx3.1 birisi 3.0 olduğunu yazmışsın cratos lite mı yoksa düz cratos mu ikisi de ? yanlış okumuşum orayı. @yusuf7878 atx3.0 olan versiyonu hakkında bilgimiz var mı hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir dakka birisi atx3.1 birisi 3.0 olduğunu yazmışsın cratos lite mı yoksa düz cratos mu ikisi de ? yanlış okumuşum orayı. @yusuf7878 atx3.0 olan versiyonu hakkında bilgimiz var mı hocam ?
Bana yazım hatası gibi geldi bu psu'dan 1 tane bulunuyor onunda atx3.1 olması gerekli.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana yazım hatası gibi geldi bu psu'dan 1 tane bulunuyor onunda atx3.1 olması gerekli.
Cratos ATX 3.1 ve PCI-E 5.1 olarak revize edildi. Teknobiyotik'tekilerde revize edilen ürünler. Hepsiburada üstündekiler muhtemelen eski stokta kalanlar.

Amozondaki model bitmiş üzüldüm alacaktım :(

Geri