🔥İndirim Raijintek Cratos ATX3.1 850W 80+GOLD PCIe 5.1 Full Moduler Güç Kaynağı 4.498,93₺

Bu ikisindeki büyük kapasitörler aynı marka mı ? Özellikle büyüklerden maliyet kısıyorlar.

Cratos u bulamadım. Amperede 450v kapasitör varken enermaxda 400v.
Ampere serisini farklı bir üretici ve farklı bir platform kullanıyor. Ona bakma. Raijintek cratos 1200w modelinde 2 tane Nippon chemi con KMR 420V 390uF kullanıyor. Enermax'da 2 tane Rubycon MXE 420V 470uF. Enermax Kapasitans olarak daha fazla. Hold_Up süresinde etkili olur buda.

Son düzenleme:
Buna zam mı geldi 4900 olmuş.Eylüle girdik herşeye bir zam var yeter artık.Şuan karasız kaldım alıp almamakla 3 taksit ile alacağım için 5150tl ye gelecek 🙁

Arkadaşlar raijintek cratos alan var mı? Ben aldım ama psu üzerinde atx 3.1 uygun çıkış yok. Eski model psu geldi ama kutu üstünde atx 3.1 yazıyor. Teknobiyotik ile görüştüm psu üzerinde basım hatası olduğunu söylediler. Resim atma imkanınız var mı

Arkadaşlar raijintek cratos alan var mı? Ben aldım ama psu üzerinde atx 3.1 uygun çıkış yok. Eski model psu geldi ama kutu üstünde atx 3.1 yazıyor. Teknobiyotik ile görüştüm psu üzerinde basım hatası olduğunu söylediler. Resim atma imkanınız var mı
Hocam GPU için kaç tane 8 pin çıkışı var. Bende alacağım da bir kaç kişi 2 çıkış var falan demiş.

Hocam GPU için kaç tane 8 pin çıkışı var. Bende alacağım da bir kaç kişi 2 çıkış var falan demiş.
Hocam psu iade ettim ama sitesinde detaylı resimler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam psu iade ettim ama sitesinde detaylı resimler var
Pci-cpu girişinden bahsediyorsanuz 5 adet olması lazım

Geri