❌İndirim Bitti! Rajintek Cratos 850W PSU 3.999 TL 🔥(LITE)

Mahmut Yılmaz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
8,998

1759237970904.webp

Son düzenleme:
- Coolfan 120mm FDB fan (çok bilinen bir marka değil ama kaliteli olabilir)
- Nichicon ve Rubycon japon kapasitörler. YZPST Çin kapasitörler (fiyat/performans)
- Lehim ve pcb işçiliği Ampere serisine göre daha iyi.

- Ampere serisi daha pahalı ve üst segment olarak pazarlanıyor. Cratos' a göre bütün kapasitörlerin japon olması ve fanı daha bilinen bir marka seçilmiş olmasının sebebi bu. Ancak Ampere serisi Platinum verimliliğe sahip olsa da, kırpılmış platform kullanılmış. Cratos ise zaten hedeflediği B segmenti için dizayn edilmiş bir platform kullanıyor. Hatta bu platformda bütün bileşenler üst seviye kullanılırsa A segmenti bile olabilecek potansiyele sahip.

- SANR son zamanların yükselen PSU üreticisi. PSU üretmek çok yüksek teknik isteyen bir iş olmasa da tecrübe önemli.

- Ampere ve Cratos arasından tercih yapmak zorunda kalsam, aynı güce sahip modeller arasında tercihimi Cratos' tan yana kullanabilirdim. İleride çıkacak incelemelere göre bu yorumum değişebilir.

Ampere serisini kullanıyorum bir sorun yaşamadım memnunum

Yine de düşünen varsa teknobiyotiğin kendi inceleme videosu. 3600 TL'ye yine alınabilir duruyor.

Lite modelinde kısılmalar mevcut. PCB tasarımı amperw ile cratos'un karışımı gibisinden bir şey. Kapasitörlerden, pcb üzerindeki bileşenlerden ve fan'dan kısılmış.

Son düzenleme:
Geri