🔥İndirim Rajintek Cratos 850W PSU 4.649 TL

Bunda kaç tane ekran kartı girişi var şimdi 8 pin kafam karıştı

Daha öncesinde 4000TL'ye düştü. A tier gözüküyor evet ama almamıştım. Nebi Akgün'ün PSU Tier Listesinde B Tier olarak sınıflandırılmış. Kullanan memnun olan varsa eğer 1000 ya da 1200lük versiyonunu almayı düşünüyorum.

Bu fiyata daha iyisini bulmak imkansız gibi bir şey sanırım çok iyi bir psu olduğunu biliyorum.

Peşin fiyata 3 taksit, ihtiyacı olan alsın kaliteli psu full modüller

Daha öncesinde 4000TL'ye düştü. A tier gözüküyor evet ama almamıştım. Nebi Akgün'ün PSU Tier Listesinde B Tier olarak sınıflandırılmış. Kullanan memnun olan varsa eğer 1000 ya da 1200lük versiyonunu almayı düşünüyorum.
Enermax D.F.X 1200W daha mantıklı. Pahalıya geliyor cratos 1200w modeli.

30k kadar paramı biriktirdim artık pc toplama zamanım geldi 60k lik 9070 xt li bi pc toplayacağım çok marka takıntım yok ama bu psuyu almak yerine kasımı mı beklemeli yada gaming gecesinde daha uyguna bişiler bulunur mu ya da psulu direk bir akvaryum kasa mı almalıyım

Tam fiyat/performans ürün bu paraya alınır

Psu alırken detaylı incelemesi var mı yok mu onu kontrol edin, sistemde psu kritik bileşen şakaya gelmez

igorslab, techpowerup, kitguru, tomshardware, hardwarebusters, guru3d gibi siteleri mutlaka araştırın

bunun dışında cybnetics ekiibi tarafından detaylı test edilmiş sınıflandırılmış test sonucu olan modelleri tercih edin kafanız rahat olsun

Dostlar fiyat 300 lira daha düşmüş bilginiz olsun

Bu fiyata bedava, 1 tane aldım. Şu an sadece 1 tane kalmış gözüküyor ihtiyacı olan kaçırmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,039
Üyeler
183,051
Son üye
ahmetabic
Geri