Ram aldım görüntü gelmiyor

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Mevcut ramimin yanına bir ram aldım farklı marka aynısından bitane daha aldım ama gelene kadar idare etmek için farklı kullanıyım dedim ve görüntü gelmiyor yeni rami taktım sadece gene gelmedi görüntü sebebi nedir ikisi beraber de gelmedi görüntü ne yapmam lazım eskisini de tekrar takıp deniycem.

Mevcut ramimin yanına bir ram aldım farklı marka aynısından bitane daha aldım ama gelene kadar idare etmek için farklı kullanıyım dedim ve görüntü gelmiyor yeni rami taktım sadece gene gelmedi görüntü sebebi nedir ikisi beraber de gelmedi görüntü ne yapmam lazım eskisini de tekrar takıp deniycem.
yeni ramin ve eski ramin marka ve modeli ne

CL değerleri Mhz değerlerinden anakart desteğinden dolayı gibi birçok sebeb var

yeni ramin ve eski ramin marka ve modeli ne
CRUCİAL 8GB Ballistix CL 15 3000 mhz yeni aldığım apacer cl 16 3000 mhz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O nasıl olucak bu arada eski rami takınca tek başına görüntü geldi yenisini takmak istiyorum çünkü bir tane daha alıcam nasıl yapabilirim

CL değerleri Mhz değerlerinden anakart desteğinden dolayı gibi birçok sebeb var
Tamam sadece yenisini takınca neden görüntü gelmiyor?

O nasıl olucak bu arada eski rami takınca tek başına görüntü geldi yenisini takmak istiyorum çünkü bir tane daha alıcam nasıl yapabilirim
8 Gb olarak taktığında çalışmıyorsa farklı slotlara tak tekrar olmuyorsa iade et ram de sorun olabilir

Tamam sadece yenisini takınca neden görüntü gelmiyor?
cl değerleri farklı dostum aynı olması lazım

Tamam sadece yeni aldığımı takınca neden görüntü gelmiyor acaba?

Bastım hocam doğru taktım.
dedim ya cl 15 ve cl 16 birlikte çalışmaz

Tamam sadece yeni aldığımı takınca neden görüntü gelmiyor acaba?

Bastım hocam doğru taktım.
Çift şekilde çalışmasa bile tek olarak çalışması lazım anakartın ram slotlarını tek tek deneyin olmazsa iade edin.

Geri