Ram önerisi yapabilir misiniz bu sisteme

AMESEMA

80+
Reaksiyon skoru
32
Hocalarım birazdan bu sistemdeki ramleri ince hesaba iade edicem.
Bu sisteme uygun ramler önerebilir misiniz ?(CL değeri 38 diye iade ettim)

Fiyat aralığım yok ortalama bir model yeterli olur.
Ama patriot olmasın istiyorum çok kötü yorum var.

Fiyat aralığım yok ortalama bir model yeterli olur.
Ama patriot olmasın istiyorum çok kötü yorum var.
Xpg lancer 2x16 6000mhz cl30, şuan 6k sanırım minimum fiyatı geçen hafta 5000e satıldı hepsiburada da

Lexar olur, Gskill olur, Corsair olur, T Force'yi de sen eklemişsin, hangisi ucuzsa al.

Dün gece gaming gecesinde yok muydu ram cuma gününü bekleyebilirsin belki iyi bir fiyata düşer Lexar Thorlar var 6400mhz cl32 geliyor veya XPGlere bakabilirsin bazen Corsair ve Gskiller de düşüyor fiyattan yana sorun yoksa 6k ya arkadaşın önerdiğini alabilirsin

Hocalarım birazdan bu sistemdeki ramleri ince hesaba iade edicem.
Bu sisteme uygun ramler önerebilir misiniz ?(CL değeri 38 diye iade ettim)
aktif olarak patriot kullanıyorum bir sıkıntısı çıkmadı ben expo açamıyorum ama xmp çok iyi çalışıyor
xmp intel'in
expo amd'nin diye biliyorum
daha doğrusu expo açmayı denemedim

sistem şiir gibi ekran kartı düşük kalmış nispeten. parçalardan kısılıp yükseltilebilir veya kullanım amacını karşılıyorsa harika sistem.
ram olarak xpg lancer en uygunu herhalde

sistem şiir gibi ekran kartı düşük kalmış nispeten. parçalardan kısılıp yükseltilebilir veya kullanım amacını karşılıyorsa harika sistem.
ram olarak xpg lancer en uygunu herhalde
Hocam 9070 çok fazla güç tüketiyor ve evde voltaj sorunu var telefonlar bazen şarj bile olmuyor yani ondan dolayı nvidia yöneldim.Ayrıca 5070 almak da aklımdan geçti ama oda 12 gb VRAM.5060 ti'a yöneldim ben de.
Ayrıca herşeyi sipariş ettim hepsi elimde pazartesi.
Ama RAM konusunda hata yapmışım.
CL değeri etkileyici bir faktör değilse uğraşmak istemiyorum aslında.Ne gibi etkileri olur oyuna onu da bilmiyorum.Keşke biri aydınlatsa.
Araştırmaya çalıştım fakat bulamadım gerekli bilgileri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xpg lancer 2x16 6000mhz cl30, şuan 6k sanırım minimum fiyatı geçen hafta 5000e satıldı hepsiburada da
Tamamdır Hocam teşekkürler.

Teşekkürler Hocam.

Dün gece gaming gecesinde yok muydu ram cuma gününü bekleyebilirsin belki iyi bir fiyata düşer Lexar Thorlar var 6400mhz cl32 geliyor veya XPGlere bakabilirsin bazen Corsair ve Gskiller de düşüyor fiyattan yana sorun yoksa 6k ya arkadaşın önerdiğini alabilirsin
Teşekkürler Hocam.

Ben çoğunluk olarak BF serisi,PUBG,FORTNİTE,CS,VALO ve hikayeli oyunlar oynayacağım.(Yani sadece oyun bilgisayarı)
Her şeye bu kadar zaman ayırmışken RAMi hatalı almak çok üzdü.
Sizce çok etkiler mi oyun performansımı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri