4 slotta performans düşmesinin önüne geçebilir miyiz4 slot doldurursan daha kalitesiz hissettirecek ne cl28 nede 6000 mhz çalıştırabileceksin kabul ediyorsan elindekilerin aynısından 2 daha alıp tak @Michael_Scofield sana yardımcı olur
Şuan onu kullanıyorum zatenPara sorun değilse direkt G.Skill fazla söze gerek yok
Tavsiyem 2x32 GB Yani Toplam 64 GB Yapman Yönünde Olacaktır .Markalı cl değeri yüksek olmayan 4x16gb
minimum 6000mhz hızında ddr5 ram önerisine açığım.
Maalesef en yeni en iyi anakartı da alsan quad taktığında bant genişliği yetmiyor ve işlemci kaldırmıyor evet sendeki işlemci bile düşük CL yüksek MHZ kaldırmıyor yapacak bir şey yok yapabileceğin en iyi şey düşük CL yüksek MHZ ram almak cl28 6000 mhz ramin varsa yapacağın tek şey boyut artırmak 32 ise 64e çık 64se 128e çık4 slotta performans düşmesinin önüne geçebilir miyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan onu kullanıyorum zaten
Bunun neon olmayanını kullanıyorum ama 16-16 olarakTavsiyem 2x32 GB Yani Toplam 64 GB Yapman Yönünde Olacaktır .
Tavsiye Ettiğim Ürün İse Budur .
![]()
G.Skill 64GB(2x32) Trident Z5 Neo RGB 6000mhz CL30 DDR5 AMD EXPO Ram (F5-6000J3040G32GX2-TZ5NR)
G.Skill 64GB(2x32) Trident Z5 Neo RGB 6000mhz CL30 DDR5 AMD EXPO Ram (F5-6000J3040G32GX2-TZ5NR) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ee Ne Güzel İşte Hocam G.Skill Ürünleri Zaten Kaliteli Oluyor Bunun Fiyatıda Okey Bence Frekans Bazlı Takılma Yükseltebiliyorsun Zaten .Bunun neon olmayanını kullanıyorum ama 16-16 olarak
O zaman bendekileri satıp 32-32 almak daha mantıklıMaalesef en yeni en iyi anakartı da alsan quad taktığında bant genişliği yetmiyor ve işlemci kaldırmıyor evet sendeki işlemci bile düşük CL yüksek MHZ kaldırmıyor yapacak bir şey yok yapabileceğin en iyi şey düşük CL yüksek MHZ ram almak cl28 6000 mhz ramin varsa yapacağın tek şey boyut artırmak 32 ise 64e çık 64se 128e çık
Yani göze güzel gelmesi de çok önemli estetik açısındanKardeşim asıl ihtiyacın ram slotlarının boş kalmaması mı? Globalde "RGB RAM dummy" diye ürünler var ama türkiye gelmemiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
DOMINATOR TITANIUM DDR5 Lighting Enhancement Kit — Black
TITANIUM Light Enhancement Kit completes your PC’s look by filling your empty DDR5 slots with modules boasting 11 vibrant, individually addressable RGB LEDs each.www.corsair.com
Doğru yolu buldun sonundaO zaman bendekileri satıp 32-32 almak daha mantıklı
Corsair mi gskill miElindekini sat corsaire geç o zmn
bide bundan al
![]()
VENGEANCE RGB DDR5 Light Enhancement Kit — Black
CORSAIR VENGEANCE RGB DDR5 Light Enhancement Kit completes your PC’s custom look by filling your empty DDR5 slots with modules boasting ten ultra-bright, individually addressable RGB LEDs each.www.corsair.com
gskillCorsair mi gskill mi