Ram uzmanları görev başına

2x32 lik kitler daha mantıklı olacaktır çünkü 4 lü kitlerde yüksek frekans düşük gecikme yapamama ihtimalin çok yüksek.

Markalı cl değeri yüksek olmayan 4x16gb
minimum 6000mhz hızında ddr5 ram önerisine açığım.
Tavsiyem 2x32 GB Yani Toplam 64 GB Yapman Yönünde Olacaktır .

Tavsiye Ettiğim Ürün İse Budur .

Neden Dual Kit Öneriyorum Dersen Quad Kit AM5 Sistemlerde Sorun Yaratıyor Diye Hatırlıyordum Bir Konuda Denk Gelmiştim . O Yüzden Dual Kit Tavsiyemdir Risk'e Girmeye Gerek Yok 2 Slot Boş Kalsın Daha Sonrasında Doldurmak İstersen Doldurursun Yine .

4 slotta performans düşmesinin önüne geçebilir miyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan onu kullanıyorum zaten
Maalesef en yeni en iyi anakartı da alsan quad taktığında bant genişliği yetmiyor ve işlemci kaldırmıyor evet sendeki işlemci bile düşük CL yüksek MHZ kaldırmıyor yapacak bir şey yok yapabileceğin en iyi şey düşük CL yüksek MHZ ram almak cl28 6000 mhz ramin varsa yapacağın tek şey boyut artırmak 32 ise 64e çık 64se 128e çık

Tavsiyem 2x32 GB Yani Toplam 64 GB Yapman Yönünde Olacaktır .

Tavsiye Ettiğim Ürün İse Budur .

Bunun neon olmayanını kullanıyorum ama 16-16 olarak

Kardeşim asıl ihtiyacın ram slotlarının boş kalmaması mı? Globalde "RGB RAM dummy" diye ürünler var ama türkiye gelmemiş.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Maalesef en yeni en iyi anakartı da alsan quad taktığında bant genişliği yetmiyor ve işlemci kaldırmıyor evet sendeki işlemci bile düşük CL yüksek MHZ kaldırmıyor yapacak bir şey yok yapabileceğin en iyi şey düşük CL yüksek MHZ ram almak cl28 6000 mhz ramin varsa yapacağın tek şey boyut artırmak 32 ise 64e çık 64se 128e çık
O zaman bendekileri satıp 32-32 almak daha mantıklı

Kardeşim asıl ihtiyacın ram slotlarının boş kalmaması mı? Globalde "RGB RAM dummy" diye ürünler var ama türkiye gelmemiş.

Yani göze güzel gelmesi de çok önemli estetik açısından

Elindekini sat corsaire geç o zmn
bide bundan al
:hoba:

oyun için maks gb ram ve performans diyorsan 24*2 alıp bide bu kitten alıyosun cincik gibi olur bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,559
Üyeler
183,446
Son üye
kerem_36
Geri