Ram uzmanları görev başına

ne anlatıyon sen kral ne chatgpt'si :D 4 modül RAM kullanımı ile quad channel farkını bilmeyen adam 3.000 mesaj yazmış, şaka gibi :d bu kadar basit bir şeyi bile 3.000 mesaj ve 2022 üyesi olarak bilmiyorsan üzüldüm adına.
Tamam en iyisi sensin

4 slot dolu 6000 cl28 linpack extreme testmem5 anta777 ve Karhu dan geçtin mi?

Bu arada corsair g skill öneren neye göre öneriyor :D Hynix çip hangisinde varsa onu alın abi bu kadar basit.

Tamam en iyisi sensin
En iyisi olduğumu iddia etmedim lakin bilgin olmayan konulara mesaj yazmaman gerektiğini 3 senelik forum üyeliğinde bilmen gerek. Hala sorduğum soruya cevap veremiyorsun, sadece gereksiz mesaj yazıp konu bütünlüğünü dağıtıyorsun. 4 modül RAM kullanımı ile quad channel farkını bilmiyorsun ve yazdığım mesaja ChatGPT'den kopyala-yapıştır yaptığımı söylüyorsun ancak bunu yaptığıma dair ne bir kanıtın var ne de konuya dair bilgin var.

En iyisi olduğumu iddia etmedim lakin bilgin olmayan konulara mesaj yazmaman gerektiğini 3 senelik forum üyeliğinde bilmen gerek. Hala sorduğum soruya cevap veremiyorsun, sadece gereksiz mesaj yazıp konu bütünlüğünü dağıtıyorsun. 4 modül RAM kullanımı ile quad channel farkını bilmiyorsun ve yazdığım mesaja ChatGPT'den kopyala-yapıştır yaptığımı söylüyorsun ancak bunu yaptığıma dair ne bir kanıtın var ne de konuya dair bilgin var.
Kafaya takma ya zaten sık sık ceza alıyor yakında permalanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,941
Üyeler
184,861
Son üye
Fizyolumina
Geri