Ram uzmanları görev başına

ne anlatıyon sen kral ne chatgpt'si :D 4 modül RAM kullanımı ile quad channel farkını bilmeyen adam 3.000 mesaj yazmış, şaka gibi :d bu kadar basit bir şeyi bile 3.000 mesaj ve 2022 üyesi olarak bilmiyorsan üzüldüm adına.
Tamam en iyisi sensin

4 slot dolu 6000 cl28 linpack extreme testmem5 anta777 ve Karhu dan geçtin mi?

Bu arada corsair g skill öneren neye göre öneriyor :D Hynix çip hangisinde varsa onu alın abi bu kadar basit.

Tamam en iyisi sensin
En iyisi olduğumu iddia etmedim lakin bilgin olmayan konulara mesaj yazmaman gerektiğini 3 senelik forum üyeliğinde bilmen gerek. Hala sorduğum soruya cevap veremiyorsun, sadece gereksiz mesaj yazıp konu bütünlüğünü dağıtıyorsun. 4 modül RAM kullanımı ile quad channel farkını bilmiyorsun ve yazdığım mesaja ChatGPT'den kopyala-yapıştır yaptığımı söylüyorsun ancak bunu yaptığıma dair ne bir kanıtın var ne de konuya dair bilgin var.

En iyisi olduğumu iddia etmedim lakin bilgin olmayan konulara mesaj yazmaman gerektiğini 3 senelik forum üyeliğinde bilmen gerek. Hala sorduğum soruya cevap veremiyorsun, sadece gereksiz mesaj yazıp konu bütünlüğünü dağıtıyorsun. 4 modül RAM kullanımı ile quad channel farkını bilmiyorsun ve yazdığım mesaja ChatGPT'den kopyala-yapıştır yaptığımı söylüyorsun ancak bunu yaptığıma dair ne bir kanıtın var ne de konuya dair bilgin var.
Kafaya takma ya zaten sık sık ceza alıyor yakında permalanır.

Geri