G535 bakabilirsiniz hocam. 1.5 sene kullanıp G733'e geçtim. hem daha rahatsız hem ses farkı yok gibiydi geri sattım 733'ü. 535 Daha rahattıHocam merhaba ben ergonomik ve hafif bir kulaklık arıyorum kafam çok büyük g733 denedim hafif olmasına rağmen kafamı sıktı. Tavsiyeniz var mıdır ? Kablolu kablosuz farketmez
H7, konudaki H3'ün kopyasıfuxi h7 mi bu mu
paranıza yazıkürünün kalitesi hakkında bilgim yok kablosuz kulaküstü kulaklık ararken bulmuştum aklımda almak vardı bugün baktığımda fiyatı düşmüş alırken 2 kere düşünmek lazım rampage sonuçta
fiyat aralığı şuan 1899 tl 2300tl aralığında / 24 gün önce 1499 tl aralığında gezmiş tekrar 1 ayda bir indirime giriyormuş gibiRampage BLITZ Beyaz/Gri Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage BLITZ Beyaz/Gri Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
G733 alınmaz, o bütçenin rakipsizi hs80 max. 5-6ya bulursanız alın g733 bütçesine göre alınmaz fiyatına göre kötü.G535 bakabilirsiniz hocam. 1.5 sene kullanıp G733'e geçtim. hem daha rahatsız hem ses farkı yok gibiydi geri sattım 733'ü. 535 Daha rahattı
Mesaj otomatik birleştirildi:
H7, konudaki H3'ün kopyası
Cidden g535 mı öneriyorsunG535 bakabilirsiniz hocam. 1.5 sene kullanıp G733'e geçtim. hem daha rahatsız hem ses farkı yok gibiydi geri sattım 733'ü. 535 Daha rahattı
Hs80 wireless 4.5e düşmüştü bi ona bak derimHocam merhaba ben ergonomik ve hafif bir kulaklık arıyorum kafam çok büyük g733 denedim hafif olmasına rağmen kafamı sıktı. Tavsiyeniz var mıdır ? Kablolu kablosuz farketmez
h3 ün aynısı mı? aynı ürün değiller biraz geliştirme var rampage blitz yerine h7 alınabilir bence h3 leşG535 bakabilirsiniz hocam. 1.5 sene kullanıp G733'e geçtim. hem daha rahatsız hem ses farkı yok gibiydi geri sattım 733'ü. 535 Daha rahattı
wraith e sense pro kullanıyorum 1 aydır ama hiç rahat değilg733 tatmin etmediyse hiç bişey tatmin etmez diyebilirim (rahatlık açısından), kulak içi düşünebilirsiniz
ne alalim hocankonu kulaklık olunca uyarayım istedim. almayın, aldırmayın arkadaşlar her yönüyle hemen hemen rezalet bir ürün. sırf 1500 civarı kablosuz kulaklık alayım diye bunlara para vermeyin yazık günah cidden
3600'e sıfır aldım G733'ü 2024 Ağustos gibi. 5-6 verilecek ürün değil zatenparanıza yazık
G733 alınmaz, o bütçenin rakipsizi hs80 max. 5-6ya bulursanız alın g733 bütçesine göre alınmaz fiyatına göre kötü.
Cidden g535 mı öneriyorsun
Hs80 wireless 4.5e düşmüştü bi ona bak derim