- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 25,716
arkadaşımla dc den konuşuyorduk birden sesim gitti ama onun sesi geliyordu oyun içi sesli sohbetden denedik orda da ses yoktu çözümü vs var mı kulaklık 1.5 aylık falan
Mikrofondan seçmeyi dener misin? Yani ayarlardan DC'den seçmemiş olabilirsin.arkadaşımla dc den konuşuyorduk birden sesim gitti ama onun sesi geliyordu oyun içi sesli sohbetden denedik orda da ses yoktu çözümü vs var mı kulaklık 1.5 aylık falan
hayır açık kaç kere kapat aç yaptım olmadı pc yi yenden başlattım olmadıYanlışlıkla kumandasından mikrofonu kapamış olabilir misin?
açıkDiscord ses ayarlarınızı kontrol edin. Mikrofonunuz açık mı?
Ses aygıt yöneticisinden bir test edin bakalım. Giriş aygıtı olarakta seçildiğinden emin olun. Ses algılıyor mu? Cevabına göre hareket ederiz.hayır açık kaç kere kapat aç yaptım olmadı pc yi yenden başlattım olmadı
Post automatically merged:
açık
Ses aygıt yöneticisinden bir test edin bakalım. Giriş aygıtı olarakta seçildiğinden emin olun. Ses algılıyor mu? Cevabına göre hareket ederiz.
ses kaydına nerden bakabilirimMikrofondan seçmeyi dener misin? Yani ayarlardan DC'den seçmemiş olabilirsin.
Ses kaydında ses gidiyor mu diye kontrol et bir de.
Arama yerine ses kaydedici yazın.
kayıtı dinledim ses gelmiyordu düğmeyi kontrol ettim açıktıArama yerine ses kaydedici yazın.
burdan kayıt alın Alıntıyı görüntüle
Çalışıp çalışmadığını anlayabilrisiniz.
Ayrıca, yanlışlıkla düğmeden vs. kapatmış da olabilirsiniz.
bar hiç artmadıAlıntıyı görüntüle Hoparlör simgesine sağ tıklayıp Ses Ayarlarını Aç'ı tıkla. Bende pc EN olduğu için en üstteki diyeyim.
Alıntıyı görüntüle
Input bölümünde bulunan mikrofon test barı her mikrofona ses gittiğinde artar. Onu bi test et bakalım mikrofonun test alıyor mu?