Rampage kb-r81 alınır mı?

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
841
Bütçe
300
Rampage, Gamepower, Everest, Frisby bildiğim kadarıyla tavsiye edilmiyor. O bütçe içerisinde bence kaliteli bir membran veya mekanik hisli klavye çok daha iyi olur.

Rampage, Gamepower, Everest, Frisby bildiğim kadarıyla tavsiye edilmiyor. O bütçe içerisinde bence kaliteli bir membran veya mekanik hisli klavye çok daha iyi olur.
Membran ve mekanik hislilerden artık sıyrılıp kurtulmak istiyorum. Csgo oynarken falan tepkimesinin çok geç olduğu hissediliyor. Düşük tepkimeli klavye lazım.

50 TL daha artır https://www.qp.com.tr/redragon-k552-kumara-red-switch-tkl-rainbow-turkce-q-oyuncu-klavyesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

USTA genelleme yapma markalara abdullah abi videosunda rampage klavyede önerdi marka yerine modellerin hatasından bahsetsek daha iyi olur

Bu forumdaki her ürün hakkında tavsiye linklerine baktım. Verilen her tavsiye linkine baktım. Ama bu siteyi ilk defa görüyorum.

QP güvenilir sitedir. Hazır sistem vs de satıyorlar. Sorun yaşayanı çok görmedim. Ben yıllardır Rampage'in bir mouse'unu kullanıyorum ve çatır çatır da yıllardır götürüyor beni. Ancak iş tavsiye verme konusuna gelince Rampage, Frisby, Everest, Gamepower gibi markaları önermeyi tercih etmiyorum. Sorun çıkarma potansiyelleri yüksek. Yine de karar sizin. Kullanan çok zaten.

Numerik tuş takımı da olması lazım. Zor olur kullanamam ben olmadan.

Fiyatını uygun gördüm kendime göre. Red switch almayı düşünüyorum. Bu klavye iyi mi? Değilse daha iyi öneriniz var mı?
Aktif olarak 3 aydır kullanıyorum memnunum. Fiyatına göre 10/9 (1 puan yazılım eksikliğinden ötürü kıstım).

Geri