Neler Yeni

İnceleme Rampage RM-K60 Drop Plus İnceleme

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Sanırım 7.1 daha iyiydi. Çok try hard oynamıyorum eğlencesine girdiğim için çok dikkat etmedim ama :D 7.1'i gayet iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hakan Yurdakul
2 gün önce aldım. Mükemmel bir kulaklık kesinlikle tavisye ederim. Mikrofonu harika zaten. Ses kalitesi de çok iyi son ses de kullanamıyorum çok fazla geliyor bana. Tek sıkıntı kafan aşırı büyük dersen ki çok da kötü değil ama az bir şey böyle 6-7 saat kullandıktan sonra kulakta ağrı yapıyor. Ama ilk zamanlarda sonra pedler rahatladığından sıkıntısız kullanabilirsin diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
mustafa kemal tekneci
Rampage drop plus modelini merak edenler için buraya hem ilk izlenim hem uzun kullanım tecrübelerini yazacağım.
Kulaklık bugün elime ulaştı ve 2 saat kadar kullandım.
Kulaklık gayet rahat, malzeme kalitesi çok iyi ve kablosu örgü olmamasına rağmen güven veren bir kalitede yapılmış. Kablolar gayet sıkı tutunuyor, çok sert çekmediğiniz sürece yanlışlıkla çıkmaz.

Mikrofon son derece kaliteli, kendim de denedim discord'da da nasıl olduğunu sorduğumda herkes çok beğendi.

7.1 kalitesini ve yazılımını beğendim. Müzik dinlerken de gayet tatminkar bir ses kalitesi var. Kulaklığın bassları çok iyi.

Pedlerindeki deri biraz terletiyor ama çok rahatsız edecek kadar değil.

Kulaklığı aldığım link: https://m.n11.com/rampage-rm-k60-dr...0MIqjBG8zDFMfxqDtaZOENH-9eYbcERRoCWE0QAvD_BwE

Satıcı sokağa çıkma yasağı bittikten 1 gün sonra kargoya verdi. MNG kargo ile geliyor, paketleme gayet iyiydi ve kargoda en ufak hasar almamıştı. Kargoya 28 Mayıs'ta verildi, İstanbul'dan Ordu'ya 30 Mayıs'ta geldi.

Şimdilik aklıma bunlar geldi, uzun kullanımdan sonra güncelleme yaparım. Sorusu olanlar sorabilir.

Edit: Kulaklığın kutu içeriği, yakın çekim, gamepower medusa ile boyut karşılaştırması ve ışık fotoğraflarını atıyorum. Not: Işık fotoğraflarda kötü gözükmüş ama en parlak ışık açıkken bile çok parlak ve güzel bir kırmızı LED var.

ordunun hangi mahallesi ben karşıyaka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rampage drop plus modelini merak edenler için buraya hem ilk izlenim hem uzun kullanım tecrübelerini yazacağım.
Kulaklık bugün elime ulaştı ve 2 saat kadar kullandım.
Kulaklık gayet rahat, malzeme kalitesi çok iyi ve kablosu örgü olmamasına rağmen güven veren bir kalitede yapılmış. Kablolar gayet sıkı tutunuyor, çok sert çekmediğiniz sürece yanlışlıkla çıkmaz.

Mikrofon son derece kaliteli, kendim de denedim discord'da da nasıl olduğunu sorduğumda herkes çok beğendi.

7.1 kalitesini ve yazılımını beğendim. Müzik dinlerken de gayet tatminkar bir ses kalitesi var. Kulaklığın bassları çok iyi.

Pedlerindeki deri biraz terletiyor ama çok rahatsız edecek kadar değil.

Kulaklığı aldığım link: https://m.n11.com/rampage-rm-k60-dr...0MIqjBG8zDFMfxqDtaZOENH-9eYbcERRoCWE0QAvD_BwE

Satıcı sokağa çıkma yasağı bittikten 1 gün sonra kargoya verdi. MNG kargo ile geliyor, paketleme gayet iyiydi ve kargoda en ufak hasar almamıştı. Kargoya 28 Mayıs'ta verildi, İstanbul'dan Ordu'ya 30 Mayıs'ta geldi.

Şimdilik aklıma bunlar geldi, uzun kullanımdan sonra güncelleme yaparım. Sorusu olanlar sorabilir.

Edit: Kulaklığın kutu içeriği, yakın çekim, gamepower medusa ile boyut karşılaştırması ve ışık fotoğraflarını atıyorum. Not: Işık fotoğraflarda kötü gözükmüş ama en parlak ışık açıkken bile çok parlak ve güzel bir kırmızı LED var.

bu arada bir sorum olucak
n11 deki biotech pc nin yorumlarına baktıgımda bazı kişiler kargom gelmedi kargo kutusu hasarlıydı ama ürün sağlamdı gibi şikayetlerde bulunmuş güvenilir mi ?

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Bana gayet iyi paketlenmiş ve sıfır hasarlı olarak geldi ama gördüğüm başka birinin kargosu 60km öteye gitmişti sanırım. Sorun çıkacağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Altunbas
Merhabalar ben 1 ay kadar bi süredir kulaklık arıyorum drop plus hep aklımdaydı almaya karar verdim başka bi forumda dolaşırken birisinin yorumunda şöyle bi eleştiri vardı işte CS girdim ses kasmak imkansız adam deaglela vuruyor kulağımın dibinden bass patlıyor acaba gerçekten böyle bi sıkıntısı var mıdır

Bir de bu sabah fiyatın 380 liraya çıktığını gördüm akşam da heryerde satıştan kalkmıştı bi bilginiz var mı acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Gökhan Pehlivan
Merhabalar ben 1 ay kadar bi süredir kulaklık arıyorum drop plus hep aklımdaydı almaya karar verdim başka bi forumda dolaşırken birisinin yorumunda şöyle bi eleştiri vardı işte CS girdim ses kasmak imkansız adam deaglela vuruyor kulağımın dibinden bass patlıyor acaba gerçekten böyle bi sıkıntısı var mıdır

Bir de bu sabah fiyatın 380 liraya çıktığını gördüm akşam da heryerde satıştan kalkmıştı bi bilginiz var mı acaba
Stokları bitmiş

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun. Bende sistem toplayınca inceleme atmayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,145
Üyeler
165,292
Son üye
koral01
Top Bottom