Yardım Rapid trigger klavyeye geçmelimiyim

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
996
Yaklaşık 2.5 senedir apex 9 mini kullanıyorum. yazılım ile rapid tap özelliği eklendi. Fakat okadar iyi çalıştığını düşünmüyorum immortal 2-3 civarlarında takılıyorum valorantta. Yani ekipmanları baya önemsiyorum denebilir. Rapid trigger klavyeye geçmemi önerdi birkaç radyanta birlikte kastığımız arkadaşım. Sizce geçmelimiyim. Ve öneride yaparsanız sevinirim bütçe belirsiz

Hocam apex pro hakkında bir düşüncen var mı acaba veya logitech g pro x hakkında tercih edilir mi?
fps oyunları için alınacaksa ikiside alınmaz bence manyetik almak varken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe çıkarsa kesinlikle bu klavyeyi kaçırma derim.

Dünyanın en hızlı PCB’sine sahip klavyelerden bir tanesi. Benim de kullandığım, en hızlı tepkimeye sahip olanlardan biri. Driver üzerinden rapid trigger ve tuş mesafesini ayarlayabiliyorsun. Ayrıca çok kolay bir web driver’ı mevcut.

Ayrıca ödeme kısmında Conlife kuponu var; onu girersen 5800’e geliyor.
tasarımı pek bana göre değil hocam :D madlions madlight alıcağım sanırıkm

fps oyunları için alınacaksa ikiside alınmaz bence manyetik almak varken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tasarımı pek bana göre değil hocam :D madlions madlight alıcağım sanırıkm
hocam bende var çok sırıtmıyor aslında :D keycaps alarak düz renk yapabilirsin istersen. Fps odaklı istiyorsan bunu al geç.

hocam bende var çok sırıtmıyor aslında :D keycaps alarak düz renk yapabilirsin istersen. Fps odaklı istiyorsan bunu al geç.
Valo ranked için alıyorum zaten de madlions madlight ile arasında ne kadar fark varki hem daha uygun hem tasarımı çok hoş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,366
Üyeler
188,085
Son üye
ulas17
Geri