Paranı idareli kullan çar çur etme19 yasındayım gec basladım buyugum sınıftakılere göre
Paranı idareli kullan çar çur etme19 yasındayım gec basladım buyugum sınıftakılere göre
tracker atsana bakayım bidostum ben valorant e spor takımındayım sen su cam mouse pad kulansan diger mousepadlere bakmazsın mouseden daha degerli
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve nasıl hayatlar diyosunuyz ama 12 sınıf stajyerim
abimde boyle diyoParanı idareli kullan çar çur etme
işteyim suan aksam hatırlarsam atıcam sanatracker atsana bakayım bi
Ne dertler var br
güzel fiyat
Siyahı 4500 civarında bende kaçırmayın beyaz sistem toplayanlar.
https://prosettings.net/ bak bakayım şurdan ne kullanıyorlarmis. Aylik min 20 bin dolar kazanan cs2cilerin parası mi yok cam mousepad almaya? Cam mousepad kontrolsuz sadece hiz ve smoothluk amaçlıdır 1000 e sporcudan 10u kullanıyorsa öpüp başına koy ciddi ciddi yazmis bide e spor takımındayim diye.dostum ben valorant e spor takımındayım sen su cam mouse pad kulansan diger mousepadlere bakmazsın mouseden daha degerli
ve nasıl hayatlar diyosunuyz ama 12 sınıf stajyerim
Mouse Pad En Fazla 800 Tl Veririm Gider Bu Paraya Webcam Yada Klavye Alırım Saçma
Siyahı 4500 civarında bende kaçırmayın beyaz sistem toplayanlar.
oyun nickini mi hatırlamıyorsunabimde boyle diyo
işteyim suan aksam hatırlarsam atıcam sana
Bu mouse pad ile o farenin skatezi uymuyor zaten. Kullanıcı hatası diyip yollamaları içten bile değil. Gerçi böyle bir ürün satışa çıkıyorsa her türlü teste tabii olması lazım zaten. Camcıdan buzlu cam alsan 2 aydan fazla dayanır.