müzik dinlerken buralarla oyna ses değişecek mi diyepek anlamıyorum kusura bakmayın eq neydi
müzik açık şekilde thx spatial audio bas ses değişecek mipek değişmiyor gibi hissettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleböyle yaptım ancak pek farklı bi ses almadımaynı geldi
kulaklık şarjdayken bir pc kapatıp açın tekrar deneyinhayır değişmedi
razer'a kulaklığı kayıt ettikten sonrahayır değişmedi
hemen yapayımkulaklık şarjdayken bir pc kapatıp açın tekrar deneyin
yaptım bi değişiklik olmadı, kulaklık bu ayarlardan hangisinde olmalı birde kulaklığın üstündeki tuştan değişince anc on ambient falan diye ses çıkıyor ama programda değişmemiş gibi gözüküyorkulaklık şarjdayken bir pc kapatıp açın tekrar deneyin
Bende şarja takınca düzelmişti. Düzelmeszse razer'a mail at. Chatgpt'den yardım alabilirsin google çeviriye göre daha iyi çeviriyor.razer'a kulaklığı kayıt ettikten sonra
böyle bir mail geldi başka mail gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hemen yapayım
gürültü engelleme o ama hangisi daha iyidir bilmiyorumyaptım bi değişiklik olmadı, kulaklık bu ayarlardan hangisinde olmalı birde kulaklığın üstündeki tuştan değişince anc on ambient falan diye ses çıkıyor ama programda değişmemiş gibi gözüküyor![]()
razer'a mail atmayı düşündüm ama iletişim kurabileceğim bi mail bulamadım hangi maile atabilirimBende şarja takınca düzelmişti. Düzelmeszse razer'a mail at. Chatgpt'den yardım alabilirsin google çeviriye göre daha iyi çeviriyor.
[email protected]razer'a mail atmayı düşündüm ama iletişim kurabileceğim bi mail bulamadım hangi maile atabilirim
Rica ederim. herhangi bir gelişmede beni de etiketlersinyardımın için çok çok teşekkür ederim. iyi günler dilerim bir gelişme olursa burdan bilgilendiririm.