MSI aşığıyimm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,154
2 ay önce falan aldım 1000tlye1 senedir bu fiyata void wireless düştüğünü görmedim
2 ay önce falan aldım 1000tlye1 senedir bu fiyata void wireless düştüğünü görmedim
tl olarak mı düşüyorbu fiyata void wireless vs. düşüyor.
haklısınız ama bu fiyata corsair veya hyperx almak daha mantıklı gibi sadece fiyatından değil. Satın alacağım ürünlerin 2.el piyasası var mı? diye hep bakarım.3-4 ay kısa süre değil hocam ciddi fiyat farkları oluştu bu süreç içinde
EvetTL olarak mı düşüyor
Eğer öyleyse alınır.Ürün hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılıyor. Bizim ülkedeki e-ticaret sitelerinde yazan ürün bilgilerinin çoğunun yanlış olduğunu öğrenmemiz gerek artık![]()
1.5 sene void wireless 1 sene hs70, 6 aydır Barracuda X kullanıyorum, rahatlıkla söyleyebilirim ki voidin 2 artısı var çok rahat ve çok şık ancak ses kalitesi olarak barracudaya yaklaşamaz bence. Zaten corsairlerde dip ses sorunu oluyor.bu fiyata void wireless vs. düşüyor.
Ses rahat mı kasılıyor ? ve müzik performansı nasıl merak ettim void elite kablolu kulaklığım var kablosuz istiyorum geçsem pişman olur muyum kablosuz diye sesi az ve kalitesiz çıkar diye korkuyorum...1.5 sene void wireless 1 sene hs70, 6 aydır Barracuda X kullanıyorum, rahatlıkla söyleyebilirim ki voidin 2 artısı var çok rahat ve çok şık ancak ses kalitesi olarak barracudaya yaklaşamaz bence. Zaten corsairlerde dip ses sorunu oluyor.
Ek olarak bu cihazın kablolu bir modeli yok ve alınabilecek en mantıklı 2 cihaz g435 ve barracuda x tir diğer markalar çok yüksek bir indirime girmediği sürece tercih etmek mantıklı değil.
dostum void elite usb bile 1000tlbu fiyata void wireless vs. düşüyor.
Ratings e göre hs70 wireless modeli barracuda x den daha iyi baslar tizler vs. Peki. Dip ses sorununu göz ardı edersek hangisi daha güçlü ses kasma müzik film vs sizce1.5 sene void wireless 1 sene hs70, 6 aydır Barracuda X kullanıyorum, rahatlıkla söyleyebilirim ki voidin 2 artısı var çok rahat ve çok şık ancak ses kalitesi olarak barracudaya yaklaşamaz bence. Zaten corsairlerde dip ses sorunu oluyor.
Ek olarak bu cihazın kablolu bir modeli yok ve alınabilecek en mantıklı 2 cihaz g435 ve barracuda x tir diğer markalar çok yüksek bir indirime girmediği sürece tercih etmek mantıklı değil.
Barracuda yı isterseniz hoparlör olarak bile kullanırsınızSes rahat mı kasılıyor ? ve müzik performansı nasıl merak ettim void elite kablolu kulaklığım var kablosuz istiyorum geçsem pişman olur muyum kablosuz diye sesi az ve kalitesiz çıkar diye korkuyorum...
Hocam ben olsam gözüm kapalı barracudayı alırdım. Kesin olmamakla birlikte o sitenin çıktığı yıla göre değerlendirme yaptığını düşünüyorum. HS70 eski bir kulaklık(Pro değil düz modeli kullandım). Bence dip ses sorunu göz ardı edilmemeli ancak bence her konuda barracuda önde. Tizler hariç çünkü onu önemsemediğim için dikkat etmedimRatings e göre hs70 wireless modeli barracuda x den daha iyi baslar tizler vs. Peki. Dip ses sorununu göz ardı edersek hangisi daha güçlü ses kasma müzik film vs sizce
Bu kulaklığın kablolu bir modeli yok.Yok mu alan? Kablolu mu kablosuz mu?Son karar nedir?
![]()