tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
3 4 ay once yakın bir zaman mı. Yaklaşık 3-4 ay önce itop
3 4 ay once yakın bir zaman mı. Yaklaşık 3-4 ay önce itop
kişiden kişiye değişir3 4 ay once yakın bir zaman mı
Nasıl yani?bt olan versiyon değil alınmaz.
Bu tarz yorumlari surekli konularin altinda goruyorum ve asiri derece sacma buluyorum tr deyiz ve hersey hizlica yukseliyor. Bende 3 4 ay once 3060 li lenovo14.4e aldim her konu altina yazayim mikişiden kişiye değişir
her konu altına yazdığımı nereden çıkarıyorsunuz hocam? Söylediğim kulaklık fiyatı dolar artsada azalsada hep aynı fiyata düşüyor.Bu tarz yorumlari surekli konularin altinda goruyorum ve asiri derece sacma buluyorum tr deyiz ve hersey hizlica yukseliyor. Bende 3 4 ay once 3060 li lenovo14.4e aldim her konu altina yazayim mi
Hayir sen yaziyorsun demedimher konu altına yazdığımı nereden çıkarıyorsunuz hocam? Söylediğim kulaklık fiyatı dolar artsada azalsada hep aynı fiyata düşüyor.
yeni versiyonda 50 saat şarj ömrü bt desteği geliyor.Nasıl yani?
Bugün teslim aldım. İşte olduğum için oyunlarda test etme imkanım olmadı. Telefondan az bir süre baktığım üzere müzik kalitesi gayet iyiteslim edilen var mı
size lazım mı bende var açılmamış kutu 2022 modeli sıfırYok mu alan? Kablolu mu kablosuz mu? Son karar nedir?
Fiyat ne hocam bir arkadaşım soruyordu. Haber vermemiştim alırken. Belki yönlendiririmsize lazım mı bende var açılmamış kutu 2022 modeli sıfır
harici bağlantı aparatlı mı yoksa bt versiyon mu eğer bt versiyonuysa çok iyi fırsatı kaçırdım hayırlı olsunBugün teslim aldım. İşte olduğum için oyunlarda test etme imkanım olmadı. Telefondan az bir süre baktığım üzere müzik kalitesi gayet iyi