🔥İndirim Razer Barracuda X 2942₺ TR Ürünü

Mouse da kablosuz Logitech G Pro Wireless. Ben ikisini birlikte kullanamayacak mıyım? Çok saçma.
Sinyaller çakışabiliyor. Birini Bluetooth ile kullan istersen. Bluetooth ta da iki cihaz yanyana olunca sinayaller çakışıyor ve sesler bozuluyor

Benim de satın aldığım Razer Barracuda X elime ulaştı. 4 5 saat oyun oynadım. Gerçekten rahat. Ama bağlantıda bir sorun var. Bağlanınca cızırtı çıkarıyor. Type c dongle ile bağlıyorum. Bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen var mı? Yoksa geri gidecek. Şimdiden teşekkürler.
Knk bu arada seninkininde ithalatçısı Amazon mu? Benim ithalatçı Amazon. Yani sorun olduğunda amazonla iletişime geçicem. Normalde şuan Razer ın distribütörü Bilkom olduğu için şaşırtıcı bir durum

Razer ın ekolayzır ayarları için mobil uygulaması kullanılıyor. Bi kontrol edin isterseniz. Belki öyle bi ayar olabilir.
benim kulaklık geldi. alan herkese hayırlı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Tek sıkıntı şu. Telefon ve pc ye aynı anda bağlıyorum. Bu sayede telefonda arama gelince otomatik olarak telefona geçiş yapıyor. Ama sıkıntı şurda. Telefondan bildirim gelince telefona geçiyor şarkı duruyor ve her bildirimde sesi geliyor. Bildirimleri kulaklıktan duymak istemiyorum. Bunu nasıl kapatabilirim acaba

Razer ın ekolayzır ayarları için mobil uygulaması kullanılıyor. Bi kontrol edin isterseniz. Belki öyle bi ayar olabilir.
Orda aramaları sessize alma var bildirimler için bir şry yok maalesef. Sen demişken onunda resmi atayım. Bilmeyenler görsün

Ekler

• Screenshot_2023-12-24-15-56-32-62_78b89b4862bfcf100ef3fafefcd28caf.jpg
    Screenshot_2023-12-24-15-56-32-62_78b89b4862bfcf100ef3fafefcd28caf.jpg
    146.7 KB · Hit: 45
Knk bu arada seninkininde ithalatçısı Amazon mu? Benim ithalatçı Amazon. Yani sorun olduğunda amazonla iletişime geçicem. Normalde şuan Razer ın distribütörü Bilkom olduğu için şaşırtıcı bir durum
Evet amazon

Sinyaller çakışabiliyor. Birini Bluetooth ile kullan istersen. Bluetooth ta da iki cihaz yanyana olunca sinayaller çakışıyor ve sesler bozuluyor
Birini söktüm yine aynı. Sorun kulaklıkta. Wifi 5ghz bluetooth kapalı ve sadece kulaklık var kablosuz. Ama yine de aynı.

Şimdi ben kablosuz klavye mouse kulaklık alicam hepsini dongle ile başlayacağım sıkıntı mı çıkartacak acaba

Şimdi ben kablosuz klavye mouse kulaklık alicam hepsini dongle ile başlayacağım sıkıntı mı çıkartacak acaba
Bazen olabiliyor.

Evet amazon

Birini söktüm yine aynı. Sorun kulaklıkta. Wifi 5ghz bluetooth kapalı ve sadece kulaklık var kablosuz. Ama yine de aynı.
Amazondan değişim talep et bence. Amazondan aldığımız için kafa rahat.

Geri