Neler Yeni

Razer Basilisk V3 Pro Beyaz RGB Kablosuz 3534 TL 🔥🔥

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Yunus Şahin
Kablosuz mouse da RGB ışığın ne işi var ya? Şarj bitmesin diye uğraşırken firmalar adamlar ışık koymuş buna. Model güzel ayrı konu 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
hesap silinsin
bu mouse için beyaz rgb li mouse pad önerir misiniz? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Erkan
Keşke şu dandik ekranli göstergeli mouse almasaydım boşa para bunu alırdım oled ekran mış boşa para

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Eren Er
Abi g203 milattan önce olduğu için bu sorunun cevabını kendin bulabilirsin bence
ama tas gibi hala... 7 8 ay önce bozmuştum tekrar aynısını aldım o kadar seviyorum ama baya baya eskimiş yeniye geçeyim dedim ucuz bisi buldum bu ay fazla harcadım hocam herkes bisiler atıyorlar bu indirim su inidirim derken banka sıfırlandı...

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Çiloğlu
Logitech G603 Kullanıyordum pilli bir mouse tek pille kullanıyordum şimdi buna geçince hafifleştiğini hissettim daha hafif mouselar var ama malzeme kalitelerine güvenmiyorum kablosuz olduğu için masadan aşağıyada düşebiliyor yada duvara yakınsanız sert çevirip duvara vurabiliyorsunuz parçalanma riski çok yüksek.
Mouseu çok beğendim elime tam oturuyor malzemesi kaliteli mouse topunu sertleştiren bir tuşu var bu tuş mekanik değil elektronik sanıyorum ki çünkü güç vermedikçe çalışmıyor buda beni etkiledi 2 metre yumuşak örgü type-c kablosu var dongle bağlama aparatının altı tamamen silikon asla kaymıyor.
Tuş basış hissiyatından dolayı G502 X plus istiyordum ama bunun hissiyatını daha çok beğendim.
Kısaca bu fiyata bu ürün güzel.

smtyrdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Samet Yardım
Logitech G603 Kullanıyordum pilli bir mouse tek pille kullanıyordum şimdi buna geçince hafifleştiğini hissettim daha hafif mouselar var ama malzeme kalitelerine güvenmiyorum kablosuz olduğu için masadan aşağıyada düşebiliyor yada duvara yakınsanız sert çevirip duvara vurabiliyorsunuz parçalanma riski çok yüksek.
Mouseu çok beğendim elime tam oturuyor malzemesi kaliteli mouse topunu sertleştiren bir tuşu var bu tuş mekanik değil elektronik sanıyorum ki çünkü güç vermedikçe çalışmıyor buda beni etkiledi 2 metre yumuşak örgü type-c kablosu var dongle bağlama aparatının altı tamamen silikon asla kaymıyor.
Tuş basış hissiyatından dolayı G502 X plus istiyordum ama bunun hissiyatını daha çok beğendim.
Kısaca bu fiyata bu ürün güzel.
İki yildir kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim fakat önerim baş parmağın oturduğu yere koruyucu film almaniz. Ordaki slikon kısım zamanla eriyor kullandıkça. Diğer alanlarda hiçbir yıpranma yaşamadım.

Top Bottom