Abi g203 milattan önce olduğu için bu sorunun cevabını kendin bulabilirsin benceHocam kablolu tercih ediyorum ben. ne diyorsun g203 den cobraya geçiş değecek bir geçiş mi yoksa almasamda olur bi fark mı var
Işıklar kapatılabiliyor bildiğim kadarı ileKablosuz mouse da RGB ışığın ne işi var ya? Şarj bitmesin diye uğraşırken firmalar adamlar ışık koymuş buna. Model güzel ayrı konu
steelseries rival 710 mu hocamKeşke şu dandik ekranli göstergeli mouse almasaydım boşa para bunu alırdım oled ekran mış boşa para
ama tas gibi hala... 7 8 ay önce bozmuştum tekrar aynısını aldım o kadar seviyorum ama baya baya eskimiş yeniye geçeyim dedim ucuz bisi buldum bu ay fazla harcadım hocam herkes bisiler atıyorlar bu indirim su inidirim derken banka sıfırlandı...Abi g203 milattan önce olduğu için bu sorunun cevabını kendin bulabilirsin bence
Var hocam. Hem Bluetooth hem wireless hem de kabloyla kullanabiliyosunBluetooth desteği var mı bunun?
İki yildir kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim fakat önerim baş parmağın oturduğu yere koruyucu film almaniz. Ordaki slikon kısım zamanla eriyor kullandıkça. Diğer alanlarda hiçbir yıpranma yaşamadım.Logitech G603 Kullanıyordum pilli bir mouse tek pille kullanıyordum şimdi buna geçince hafifleştiğini hissettim daha hafif mouselar var ama malzeme kalitelerine güvenmiyorum kablosuz olduğu için masadan aşağıyada düşebiliyor yada duvara yakınsanız sert çevirip duvara vurabiliyorsunuz parçalanma riski çok yüksek.
Mouseu çok beğendim elime tam oturuyor malzemesi kaliteli mouse topunu sertleştiren bir tuşu var bu tuş mekanik değil elektronik sanıyorum ki çünkü güç vermedikçe çalışmıyor buda beni etkiledi 2 metre yumuşak örgü type-c kablosu var dongle bağlama aparatının altı tamamen silikon asla kaymıyor.
Tuş basış hissiyatından dolayı G502 X plus istiyordum ama bunun hissiyatını daha çok beğendim.
Kısaca bu fiyata bu ürün güzel.