Neler Yeni

🔥İndirim Razer Blackshark V2 Pro (2023) PCKolik 6.399TL

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Beyazı 2023 yazmıyor 2023 olduğundan emin misiniz ?
Stok kodundan sorgulatınca 2023 modelleri çıkıyor google da.
Doğru olması lazım başlığa yazmamışlar diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende şüpeliyim belki buda değildir yarın bi arayıp soracağım
Mağaza da 2023 olmayan model görmedim bütün kutularda bluetooth ibaresi vardı.
Zaten 2023 dışında başka ürün ilanı yok sitelerinde. Blackshark V2 Pro diye aratınca 2023 Siyah ve 2023 yazmayan beyaz çıkıyor ama beyaz da 2023 model.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Stok kodundan sorgulatınca 2023 modelleri çıkıyor google da.
Doğru olması lazım başlığa yazmamışlar diye düşünüyorum.

Mağaza da 2023 olmayan model görmedim bütün kutularda bluetooth ibaresi vardı.
Zaten 2023 dışında başka ürün ilanı yok sitelerinde. Blackshark V2 Pro diye aratınca 2023 Siyah ve 2023 yazmayan beyaz çıkıyor ama beyaz da 2023 model.
Valla hocam amazondan çektim 7.k ya, 4 taksit le aldım, pckolikte taksit olunca daha çok fark oluyordu, amazondan çektim. Sence nasıl, iyi mi ettik, hs80 max mı daha iyiydi logitech mi daha iyiydi kararsızlar arasında, çektik razerı.

Ekler

• IMG_1246.jpeg
    IMG_1246.jpeg
    132.7 KB · Hit: 19

KingDeViL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Yuzarsef
5099TL yazıyor dolandırılmayalım?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Valla hocam amazondan çektim 7.k ya, 4 taksit le aldım, pckolikte taksit olunca daha çok fark oluyordu, amazondan çektim. Sence nasıl, iyi mi ettik, hs80 max mı daha iyiydi logitech mi daha iyiydi kararsızlar arasında, çektik razerı.
HS80 Max'ı bugün götürdüm iadeye. Ses kalitesi sürücüleri falan çok güzel, mikrofonunu beğenemedim ben. Sanki böyle metalik bir ses şeklinde geliyor yapay gibi. Razer'ın mikrofonları çok daha iyi. Blackshark V2 X'im ile bir süre daha yola devam edicem.

TheFaLcoN

80+ Bronze
HS80 Max'ı bugün götürdüm iadeye. Ses kalitesi sürücüleri falan çok güzel, mikrofonunu beğenemedim ben. Sanki böyle metalik bir ses şeklinde geliyor yapay gibi. Razer'ın mikrofonları çok daha iyi. Blackshark V2 X'im ile bir süre daha yola devam edicem.
Fps oyunlarında ses rahat kasılır değil mi cs 2 ağırlıklı bu razer?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Fps oyunlarında ses rahat kasılır değil mi cs 2 ağırlıklı bu razer?
Razer'ın V2 Pro ve Hyperspeed modellerinde THX açabiliyorsun kulaklıkla beraber ücretsiz geliyor diye biliyorum. Ses kasma olayını daha da iyileştiriyor. Zaten oyun için tasarlanmış modeller bunlar. Müzik performansı falan çok beklememek lazım. Mikrofon kalitesi Twitch yayıncıları gibi olmasın işimi görsün, kulaklıktan duyacağım alacağım ses daha önemli diyorsan Corsair HS80 Max'a yönelmeni öneririm. Ekolayzır vs. sesi inanılmaz kaliteli veriyor ama dediğim gibi mikrofonu böyle bir tık yapay metalik gibi bence gürültü engelleme özelliklerinden dolayı. Razer kadar berrak değil. Ama Razer'ın da işte HS80 Max kadar her konuda kaliteli ses vermiyor diye düşünüyorum.

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Ege
5099TL yazıyor dolandırılmayalım?
nasıl?

ben yetişebilsem bu gün h80max alacaktım sağlık olsun v2 pro umarım iyidir genelde menteşe sıkıntısı var diyolar ben v2x kullanıyorum aynı menteşe deyilmi?

KingDeViL

80+ Bronze

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Ege
2023 olduğuna eminmisiniz demişsiniz ya. 2023 bluetooth olan model. Resimde bluetooth tuşu olduğuna göre 2023 olduğu kesin demek istedim.
eski versiyonunda bluetooth bulunmuyor

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,030
İsim
mehmet ali oğuz
Razer'ın V2 Pro ve Hyperspeed modellerinde THX açabiliyorsun kulaklıkla beraber ücretsiz geliyor diye biliyorum. Ses kasma olayını daha da iyileştiriyor. Zaten oyun için tasarlanmış modeller bunlar. Müzik performansı falan çok beklememek lazım. Mikrofon kalitesi Twitch yayıncıları gibi olmasın işimi görsün, kulaklıktan duyacağım alacağım ses daha önemli diyorsan Corsair HS80 Max'a yönelmeni öneririm. Ekolayzır vs. sesi inanılmaz kaliteli veriyor ama dediğim gibi mikrofonu böyle bir tık yapay metalik gibi bence gürültü engelleme özelliklerinden dolayı. Razer kadar berrak değil. Ama Razer'ın da işte HS80 Max kadar her konuda kaliteli ses vermiyor diye düşünüyorum.
thx beleş geliyorsa düşünülür bayağı başarılı geldi bana free kullanmıştım v2x ile bir süre

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Ege
thx beleş geliyorsa düşünülür bayağı başarılı geldi bana free kullanmıştım v2x ile bir süre
sırf v2x için thx aldım o zamanlar 300₺ gibi bir fiyata denk gelmişti

thx için kullandığınız özel bie eq ayarınız varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,545
Üyeler
166,775
Son üye
Arif5555
Top Bottom