drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,516
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İstediğin kıvamı açman lazım biraz hocam. Tam boy, TKL, %60 ? TR/US Layout? vs. gibi klavyede olmasını istediğin özellikleri yazarsan ve de klavyeden beklentilerini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam çok aşırı bilgili değilim o konuda ama blackwidow v3 kullanıyordum gayet tatmin ediyordu beni ses hız tepkime sesli olması hoşuma gidiyor kesinlikle tamboy tercihim karmaşık ve uzun şifreler kullanıyorum numpad tuşları hayatımı kurtarıyorİstediğin kıvamı açman lazım biraz hocam. Tam boy, TKL, %60 ? TR/US Layout? vs. gibi klavyede olmasını istediğin özellikleri yazarsan ve de klavyeden beklentilerini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam çok aşırı bilgili değilim o konuda ama blackwidow v3 kullanıyordum gayet tatmin ediyordu beni ses hız tepkime sesli olması hoşuma gidiyor kesinlikle tamboy tercihim karmaşık ve uzun şifreler kullanıyorum numpad tuşları hayatımı kurtarıyor TR Q olması fena olmaz
Hocam çok aşırı bilgili değilim o konuda ama blackwidow v3 kullanıyordum gayet tatmin ediyordu beni ses hız tepkime sesli olması hoşuma gidiyor kesinlikle tamboy tercihim karmaşık ve uzun şifreler kullanıyorum numpad tuşları hayatımı kurtarıyor TR Q olması fena olmaz
Son düzenleme: