Neler Yeni

🔥İndirim Razer Cobra Pro 1874 TL

stanczyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ilkay
Artık rekabetçi oynamıyorum elimde aj159 apex var ama yapısı pek elime göre değil ayrıca masaüstünde dock gereksiz kalabalık yapıyor serçe parmağım mousepadda mouse ile beraber geziyor biraz daha yapılı bir mouse bakıyorum. Orochi , razer pro ve rapoo vt9pro4k arasında kaldım. Önerisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Arda
Dongle wireless için olanı var. 8k için olana dock deniyor sanırım o yok.
Yani bunun dongle yok mu hocam usb ile bağlanan dongle olmuyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dongle wireless için olanı var. 8k için olana dock deniyor sanırım o yok.
Anlatmak istediğim şey hocam usbli bağlantı ben onu dongle diye biliyorum acaba yanlış mı biliyorum.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Arda

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bir kaç sorum var mouselerden çok anlamadığım için hepsine cevap verirseniz çok sevinirim
Mouse kaç gram?
Rekabetçi CS 2 için uygun mu?
Şarj standıyla mı geliyor?
Kaç yıl götürür? (birisi eriyor falan yazmış o korkuttu)
Glorius Model I kullanıyorum, hem ergonomisinden hem de boyutu elime tam oturduğundan dolayı başka mouseye geçmekten çekiniyorum. Hatta AJ159 APEX almıştım küçük diye sattım. Sizce elime uygun gelir mi boyutu?
Şu adını hatırlamadığım var mı? El kaymasın diye takılıyor ya

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Yusuf Bahadır
Dareu a950 pro ve aj159 Apex var. Alsam mı arada kaldım. Kablolu modelini kullanmıştım elime iyi oturuyordu

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam bir kaç sorum var mouselerden çok anlamadığım için hepsine cevap verirseniz çok sevinirim
Mouse kaç gram?
Rekabetçi CS 2 için uygun mu?
Şarj standıyla mı geliyor?
Kaç yıl götürür? (birisi eriyor falan yazmış o korkuttu)
Glorius Model I kullanıyorum, hem ergonomisinden hem de boyutu elime tam oturduğundan dolayı başka mouseye geçmekten çekiniyorum. Hatta AJ159 APEX almıştım küçük diye sattım. Sizce elime uygun gelir mi boyutu?
Şu adını hatırlamadığım var mı? El kaymasın diye takılıyor ya
77gr.
Evet uygun.
Şarj standı yok. Type C ile şarj oluyor. İçinde kablosu ve wireless için dongle var.
Sağ ve sol grip tapeleri erimeye başlamış diğer arkadaşın dediğinde. Bende de ufak ufak başladı.
Elinin uygunluğuna buradan 2 mouse karşılaştırarak bakabilirsin. https://www.eloshapes.com/mouse
El kaymasın diye takılanların adı grip tape.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Sercan SAYİT
Üff şu kauçuk tutma yerleri mi var bunun yine? Ya eski mouselarımda hep bunlar eriyordu, bunda da aynısı olacak desenize. İptal mi etsem siparişi bilemedim şimdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,356
Üyeler
162,959
Son üye
winchestery
Top Bottom