Yardım Razer Cynosa Lite Chroma Nasıl?

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
714
Bukalvye kötü derseniz hangi klavyeyi önerirsiniz 350-400 TL Bütçem var
Eğer başka klavye önerirseniz sessiz olsun (Red Switch veya Membran)

Bukalvye kötü derseniz hangi klavyeyi önerirsiniz 350-400 TL Bütçem var
Eğer başka klavye önerirseniz sessiz olsun (Red Switch veya Membran)
Rampage KB-R96 Ultimate öneririm bende var baya memnunum gayet iyi bi klavye 0.1 ms ile en hızlı klavye bide

Rampage KB-R96 Ultimate öneririm bende var baya memnunum gayet iyi bi klavye 0.1 ms ile en hızlı klavye bide
Az öncede konuşmuştuk bilek desteği kısa mı bi bakarmısn elin kayıyormu birde ne süredir kullanıyorsun

Az öncede konuşmuştuk bilek desteği kısa mı bi bakarmısn elin kayıyormu birde ne süredir kullanıyorsun
kanka elim kaymıyor ben bilek desteği kullanmıyorum ama ne süredir kullanıyorum 6 7 ay gibi bir süredir kullanıyorum gayet memnunum yani hiç bir sorun yok tuş tutma konusu olsun basım konusu olsun hiç bir şeyini görmedim gayet iyi bir klavye bilek desteğinden bileğin kaymıyor ama biraz kısa sadece ama parmaklarını düz değilde yukardan aşağı bi şekilde tutuyosan hiç bir sotun olmaz bilek desteksiz kullandığımda da hiç bir ağrıma filan olmuyor iki kullanımda da gayet rahat

kötü, ULTIMATE ya da Dark Avenger daha mantıklı

kanka elim kaymıyor ben bilek desteği kullanmıyorum ama ne süredir kullanıyorum 6 7 ay gibi bir süredir kullanıyorum gayet memnunum yani hiç bir sorun yok tuş tutma konusu olsun basım konusu olsun hiç bir şeyini görmedim gayet iyi bir klavye bilek desteğinden bileğin kaymıyor ama biraz kısa sadece ama parmaklarını düz değilde yukardan aşağı bi şekilde tutuyosan hiç bir sotun olmaz bilek desteksiz kullandığımda da hiç bir ağrıma filan olmuyor iki kullanımda da gayet rahat
hangi siteden veya mağazadan aldıysan linkini atabilirmisin
Post automatically merged:

Calypso daha iyi
ultimatedendemi
Post automatically merged:

Calypso daha iyi
ultimate göre mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular